Σε νοσοκομείο της Πάτρας 12χρονος μαθητής που έπεσε από ποδήλατο

    Ημερομηνία:

    Σε Παιδιατρική κλινική νοσοκομείου της Πάτρας διακομίστηκε ο 12χρονος μαθητής από την Αμαλιάδα που χθες (19/03) το μεσημέρι έπεσε από το ποδήλατο που οδηγούσε -μόλις λίγα μέτρα μακριά από το 2ο Γυμνάσιο- και τραυματίστηκε.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο 12χρονος έχει υποστεί άσχημο σπάσιμο στον αριστερό του αγκώνα ενώ φέρει τραύμα και στο σαγόνι του. Κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί από το νοσοκομείο της Αμαλιάδας -όπου είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο  μετά το ατύχημα του- σε νοσοκομείο της Πάτρας όπως και έγινε.

    Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες υπάρχουν υποψίες ότι το ποδήλατο που οδηγούσε ο 12χρονος υπέστη δολιοφθορά. Υπάρχουν μαρτυρίες για το συμβάν που ανέφεραν πως δεν υπήρξε “συμμετοχή” άλλου οχήματος και ότι το τιμόνι του ποδηλάτου που οδηγούσε ο μαθητής «λύθηκε» ενώ οδηγούσε.

    Πηγή: iliaenimerosi.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα