Σε Οβρυά, Ζαβλάνι, Πλαζ, Περιβόλα και κέντρο Πάτρας ο Πέτρος Ψωμάς

    Ημερομηνία:

    Οι περιοδείες του σπιράλ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση σε όλο τον Δήμο Πατρέων

    Ο επικεφαλής του σπιράλ και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς εξακολουθεί να επισκέπτεται όλες τις περιοχές του δήμου στο πλαίσιο των προεκλογικών του επαφών με τους δημότες. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, συνοδευόμενος από μεγάλο πλήθος στελεχών της παράταξης ο Πέτρος Ψωμάς βρέθηκε στο Ζαβλάνι, την Οβρυά, την Περιβόλα, την Πλαζ και το κέντρο της Πάτρας. Το πρόγραμμα είχε συναντήσεις με δημότες, συμμετοχή σε εκδηλώσεις, διανομή της εφημερίδας του σπιράλ και καταγραφή προβλημάτων, αιτημάτων και παραπόνων, καθώς και ιδεών και προτάσεων από τους Πατρινούς.

    Το μεσημέρι της Παρασκευής η αντιπροσωπεία του σπιράλ κινήθηκε στην περιοχή του Ζαβλανίου, όπου είχε συναντήσεις με κατοίκους, καταστηματάρχες, πελάτες, κατοίκους και περαστικούς. Το ίδιο βράδυ ο Πέτρος Ψωμάς χαιρέτισε την εκδήλωση της ενορίας του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Οβρυά και επικοινώνησε μαζί με το επιτελείο του  με τους ενορίτες.

    Το Σάββατο το μεσημέρι πολυπληθές κλιμάκιο του σπιράλ περπάτησε κατά μήκος της Ρήγα Φεραίου συζητώντας με μαγαζάτορες και διερχόμενους για την πόλη και τις προοπτικές της. Το απόγευμα του Σαββάτου ο Πέτρος Ψωμάς βρέθηκε στην Πλαζ και επισκέφτηκε τα περίπτερα της έκθεσης Art Yet Fun Market και συνομίλησε με συμμετέχοντες, επισκέπτες και θαμώνες του παρακείμενου χώρου εστίασης. Το βράδυ της Κυριακής παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Περιβόλα με αφορμή την εορτή των Αγίων Πάντων.

    Κατά τις περιοδείες του τριημέρου τον Πέτρο Ψωμά συνόδευαν τα μέλη του σπιράλ: Θάνος Δούρος, Χαράλαμπος Στανίτσας, Εύα Αθανασοπούλου, Ευαγγελία Βαβαρούτα, Άκια Σταμάτη, Μαίρη Κάργα, Ανδρέας Κοσμάτος, Δημήτρης Νταλαπέρας, Ελένη Χριστοπούλου, Μαρία Μπέλμπα, Νίκος Κοτσώνης, Στέφανος Δημητρόπουλος, Σταύρος Κουτουλογένης, Βασίλης Χαρίτος, Μάκης Κουλούρης, Βασίλης Δημητρέλλος, Λευτέρης Λύκκας, Γιάννης Βαρδάλος, Βιβή Λουκοπούλου, Χάρης Αθανασόπουλος, Γωγώ Πετροπούλου, Τόνια Πάππας, Ιωάννα Κυριακοπούλου, Δημήτρης Μωυσίδης, Λιλίκα Βέργη, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Ανδρέας Ρούβαλης, Αλέξης Χριστακόπουλος, Τάκης Χρονόπουλος, Ζέτα Νικολοπούλου, Αλέξανδρος Κατσιφάρας, Δημήτρης Μπότσαρης, Ηλίας Σκαρπέτας, Γιάννης Μυλωνόπουλος, Ηλίας Ηλιόπουλος, Άννα Νικολάου, Μαρία Ντζελβέ, Νίκος Παπαιωάννου, Γιώργος  Λογαράς, Σωτήρης Πάνος και Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος.

    Σε Οβρυά, Ζαβλάνι, Πλαζ, Περιβόλα και κέντρο Πάτρας ο Πέτρος ΨωμάςΣε Οβρυά, Ζαβλάνι, Πλαζ, Περιβόλα και κέντρο Πάτρας ο Πέτρος ΨωμάςΣε Οβρυά, Ζαβλάνι, Πλαζ, Περιβόλα και κέντρο Πάτρας ο Πέτρος ΨωμάςΣε Οβρυά, Ζαβλάνι, Πλαζ, Περιβόλα και κέντρο Πάτρας ο Πέτρος ΨωμάςΣε Οβρυά, Ζαβλάνι, Πλαζ, Περιβόλα και κέντρο Πάτρας ο Πέτρος ΨωμάςΣε Οβρυά, Ζαβλάνι, Πλαζ, Περιβόλα και κέντρο Πάτρας ο Πέτρος ΨωμάςΣε Οβρυά, Ζαβλάνι, Πλαζ, Περιβόλα και κέντρο Πάτρας ο Πέτρος ΨωμάςΣε Οβρυά, Ζαβλάνι, Πλαζ, Περιβόλα και κέντρο Πάτρας ο Πέτρος ΨωμάςΣε Οβρυά, Ζαβλάνι, Πλαζ, Περιβόλα και κέντρο Πάτρας ο Πέτρος Ψωμάς

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Aletta Ocean στις Seychelles

    Η Aletta Ocean με τις καμπύλες της στις Seychelles

    Πώς να πλένετε σωστά τα φρούτα για τα παιδιά σας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%83%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b1-%cf%86%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1/

    Sex με… μέτρο! Μία φορά την εβδομάδα φτάνει για να μας ανεβάσει την ψυχολογία

    Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνει σεξ κανείς για να ανέβει ψυχολογικά; Η...

    Η Πάτρα του «τότε» και του «σήμερα» – Δείτε πώς ήταν το σιντριβάνι της πλ. Γεωργίου και πώς κατάντησε… (ΦΩΤΟ)

    του Αχιλλέα Ροδίτη Το έχουμε ξαναγράψει βάζοντας τις δύο αυτές...