flamis.gr
Αληθινές ειδήσεις από την Πάτρα με το κύρος έγκριτων δημοσιογράφων. Έκτακτη επικαιρότητα και τα τελευταία νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο!

Σε ποιες περιοχές χθες …χτύπησε 25άρια η θερμοκρασία

Ξεπέρασε τους 25°C η θερμοκρασία σε 5 μετεωρολογικούς σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023, ενώ πάνω από 20°C μέγιστη ημερήσια θερμοκρασία κατέγραψαν 257 μετεωρολογικοί σταθμοί. Αυτές οι τιμές είναι περίπου 6-8°C πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. 

Η υψηλότερη τιμή καταγράφηκε στις Σέρρες με 25,6°C, και ακολούθησαν το Λευκοχώρι Φθιώτιδας με 25,4°C, η Κωπαΐδα με 25,3°C, και η Καρδίτσα με τη Λιβαδειά με 25°C. Ο χάρτης δείχνει την κατανομή των τιμών μέγιστης ημερήσιας θερμοκρασίας από 474 μετεωρολογικούς σταθμούς, και ο ένθετος πίνακας παρουσιάζει τις 8 υψηλότερες τιμές.