Σε βάθος 30 μέτρων έπεσε ο άνδρας που είχε πάει για χόρτα

    Ημερομηνία:

    Τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή, Σάκκα Κερατέας, του δήμου Λαυρεωτικής, όπου σκοτώθηκε ένας άνδρας.

    Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε σε ένα σημείο βραχώδες και απότομο με αποτέλεσμα αρχικά να θεωρηθεί ότι είχε καταπλακωθεί από βράχο ενώ είχε πάει για χόρτα. Ωστόσο από την έρευνα προέκυψε ότι έπεσε σε βάθος πάνω από 20 μέτρα.

    Πρόκειται για έναν σχετικό νέο άνδρα, ο οποίος φορούσε γάντια για εργασίες.

    Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της ΕΛ.ΑΣ., για την ανάσυρσή του, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής στο σημείο.

    Πρώτη ενημέρωση: Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (07.01.2023) στην Κερατέα, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Σάκα.

    Ένας άνδρας, που – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  – βρισκόταν στην περιοχή Σάκα, στην Κερατέα, για να μαζέψει χόρτα, καταπλακώθηκε από βράχο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγριογούρουνα έκαναν επιδρομή σε χωράφια της Ηλείας – Έφαγαν δύο τονους καρπούζι

    Την έντονη ανησυχία και απόγνωση των αγροτών προκαλούν οι...

    Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα

    Ο Κώστας Τσιμίκας αποχαιρέτησε με συγκλονιστικά λόγια τον Ντιόγκο...

    Τάκης Ζαχαράτος: Μίλησε για τον πρώτο του έρωτα

    «Έχω ερωτευτεί τρελά. Η πρώτη μου μεγάλη καψούρα κρατάει...

    Πάτρα: Πρέπει να… τρέξει για να κερδίσει το στοίχημα του yachting

    Η Δυτική Ελλάδα αποδεικνύεται η ανερχόμενη δύναμη στο yachting,...