Σε Βέροια και Νάουσα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς

    Ημερομηνία:

    Τους Δήμους Βέροιας και Νάουσας επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς, προκειμένου να συζητήσει με τους εκεί δημάρχους θέματα αυτοδιοίκησης και να καταγράψει τις καλές πρακτικές τους. Οι συναντήσεις έγιναν στο πλαίσιο της δικτύωσης του επικεφαλής του σπιράλ με δημάρχους ανά την Ελλάδα, μια διαδικασία που συνεχίζεται με πολύ ενθουσιασμό και απτά αποτελέσματα, καθώς η δημοτική παράταξη σπιράλ παραμένει πιστή στον αυτοδιοικητικό της χαρακτήρα και προετοιμάζεται μεθοδικά για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου.

    Στο Δημαρχείο της Βέροιας ο δήμαρχος της πόλης Κώστας Βοργιαζίδης παρουσίασε στον καλεσμένο του τα μεγάλα έργα που ωριμάζουν αυτή την περίοδο, τις δημοτικές πρωτοβουλίες με κοινωνικό πρόσημο που λαμβάνει, την συνεργασία με τον ΟΑΕΔ μέσω της οποίας περιορίζεται το πρόβλημα της υποστελέχωσης του δήμου και άλλα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των δημοτών και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Βέροιας.

    Σε Βέροια και Νάουσα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς

    Ο Κώστας Βοργιαζίδης συμπληρώνει τη δεύτερη δημαρχιακή του θητεία και κατά τη συνάντηση με τον Πέτρο Ψωμά είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τη συνθετική ικανότητα που τον χαρακτηρίζει, επιτρέποντάς του να διοικεί ένα πολυσυλλεκτικό δημοτικό σχήμα με συνέπεια και συνέχεια. Η συζήτηση μεταξύ των δύο αυτοδιοικητικών μεταφέρθηκε και σε θέματα που αφορούν την οργάνωση των παρατάξεων τους εν όψει της προεκλογικής περιόδου, με κοινούς στόχους όπως η διαρκής επαφή με την κοινωνία, ο εμπλουτισμός των υποψηφιοτήτων και η πλήρης στελέχωση όλων των τοπικών ψηφοδελτίων.

    Στο Δημαρχείο της Ηρωικής Πόλης Νάουσας ο Πέτρος Ψωμάς συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης, Νικόλα Καρανικόλα, ο οποίος συμπληρώνει μια άκρως επιτυχημένη πρώτη θητεία κατά την οποία κατέστησε τη Νάουσα, έξυπνη πόλη, συμμέτοχο σε τοπική ενεργειακή κοινότητα, πεδίο εφαρμογής πλήθους ευρωπαϊκών προγραμμάτων, σημείο αναφοράς στον τομέα του οινοτουρισμού και ένα ενδιαφέρον πανεπιστημιακό κέντρο της Μακεδονίας.

    Ο Δήμαρχος Νάουσας μίλησε στον Πέτρο Ψωμά για την διαχείριση των οικονομικών του δήμου κατά τη δημαρχιακή του θητεία καθώς και για τις χρηματοδοτικές δυνατότητες της επερχόμενης πενταετίας (Πράσινο Ταμείο, Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ΕΣΠΑ και Ταμείο Ανάκαμψης) και τις ποικίλες ευκαιρίες και δυνατότητες που θα εξακολουθούν να δίνουν σε ανοικτούς δήμους τα ευρωπαϊκά προγράμματα κατά την περίοδο 2024-2028.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση ο Γιώργος Παπανδρέου

    Ιδιαίτερα κεφάτος εμφανίστηκε στο πατρινό καρναβάλι ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο...

    Πάτρα: Νυχτερινή παρέλαση 2026: Πλήρωμα 272

    https://www.youtube.com/watch?v=ZRSQSi4JyOA

    Δυτική Ελλάδα: Αδέσποτα έριξαν στο έδαφος ιερέα

    Ένας ιερέας τραυματίστηκε από επίθεση αδέσποτων σκύλων στην περιοχή...

    Πάτρα: Δείτε πότε πέφτει το καρναβάλι 2027

    Η αχαϊκή πρωτεύουσα ετοιμάζεται να ζήσει ένα από τα...