ΣΕΗ: Δεν νομιμοποιούμαστε να γνωστοποιήσουμε οποιοδήποτε στοιχείο αφορά σε καταγγελίες ηθοποιών

    Ημερομηνία:

    Με ανακοίνωσή του το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) δηλώνει ότι από την πλευρά του δεν νομιμοποιείται να θέσει σε γνώση οποιουδήποτε τρίτου, οποιοδήποτε στοιχείο αφορά σε θέματα που σχετίζονται με καταγγελίες ηθοποιών.

    Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΕΗ:

    «Σεβόμενοι εξίσου, τόσο τα μέλη που επιλέγουν να μιλήσουν ανοιχτά και δημόσια, όσο όμως και τα μέλη που απευθύνονται αποκλειστικά στο Σωματείο και θέλοντας να υπερασπιστούμε τις καταστατικές διαδικασίες του σωματείου μας, από τις οποίες δεσμευόμαστε και οι οποίες απαιτούν εμπιστευτικότητα, εχεμύθεια και σε κάθε περίπτωση αυστηρή τυπικότητα στην τήρηση τους, το Διοικητικό Συμβούλιο και το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ δηλώνουν ότι από την πλευρά μας δεν νομιμοποιούμαστε να θέσουμε σε γνώση οποιουδήποτε τρίτου, οποιοδήποτε στοιχείο αφορά σε θέματα που σχετίζονται με καταγγελίες ηθοποιών.

    Οποιαδήποτε σχετική ενημέρωση από το σωματείο μας θα λαμβάνει χώρα με έγγραφες δηλώσεις, όταν οι καταστατικές διαδικασίες ολοκληρώνονται και λαμβάνονται οι σχετικές αποφάσεις».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Φιλολογικό Μνημόσυνο του Πρωτοπρεσβύτερου Κωνσταντίνου Καπετανόπουλου

    Η Εταιρεία Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδος στο Φιλολογικό Βραδινό αυτής...

    Συνάντηση του Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Γιώργου Παναγιωτόπουλου με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αμαλιάδας Μαρία Πετροπούλου

    Σε ιδιαίτερα γόνιμο και δημιουργικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πατρών η...

    Πάτρα: Το νέο κέντρο λογοθεραπείας με το όνομα ενός ανθρώπου που ενέπνευσε την ομάδα – Φωτό από τα εγκαίνια!

    Εγκαινιάστηκε το νέο κέντρο λογοθεραπείας “Νικόλας – Το Σπίτι...

    Απίστευτο συμβάν την ώρα της πλημμύρας! Εργαζόμενος του Δήμου ξυλοκοπήθηκε από 10 άτομα

    Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή ημέρα στο Μεσολόγγι, καθώς η...