Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στην Ιστιαία – Έγινε αισθητός και στην Αττική

    Ημερομηνία:

    Νέά σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 Ρίχτερ με επίκεντρο την περιοχή της Ιστιαίας στην Εύβοια σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής με τον σεισμό να γίνεται αισθητός και στην Αττική.

    Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου ο σεισμός σημειώθηκε στις 5:02 τα ξημερώματα και είχε επίκεντρο 3χλμ. ανατολικά των Βασιλικών της Ιστιαίας με το εστιακό βάθος να υπολογίζεται στα 15χλμ.

    ICECAP
    seismos3

    Η περιοχή δονείται από σεισμούς από χθες Σάββατο οπότε και σημειώθηκαν αρκετές σεισμικές δονήσεις με μεγαλύτερη αυτή των 4,5 Ρίχτερ στις 5:23 τα ξημερώνατα ενώ το απόγευμα σημειώθηκε σεισμός 4,2 Ρίχτερ.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο 64χρονος Λόταρ Ματέους των 5 διαζυγίων εξακολουθεί να… σκοράρει εκτός γηπέδου – Σε σχέση με 26χρονη Γερμανίδα καλλονή

    Μια τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα με Μπορούσια Μεχενγκλάντμπαχ, Μπάγερν Μονάχου,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνε κάτι Δήμαρχε

    Κανείς δεν είπε όχι στα έργα. Και χαιρόμαστε που...

    ΠΑΤΡΑ: Ανήλικοι ρομά “ανοίγουν” ταξί

    Ιδού και η φωτογραφία ντοκουμέντο από την δράση ανήλικων...

    ΠΑΤΡΑ: Πότε τελειώνει το έργο στην Πλατεία Ολγας;

    Για τις εργασίες στην πλατεία Όλγας μίλησε ο αρμόδιος...