Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη: 151 άτομα τραυματίστηκαν όταν πήδηξαν από ύψος λόγω πανικού

    Ημερομηνία:

    Ανησυχία έχει προκαλέσει στην Τουρκία ο μεγάλος σεισμός των 6,2 Ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κωνσταντινούπολη και η έντονη σεισμική ακολουθία που έχει ακολουθήσει.

    Σε αυτό το πλαίσιο, ο κυβερνήτης της Πόλης, Νταβούτ Γκιούλ μετέβη στην έδρα της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης και διαχείρισης καταστροφών (AFAD) για να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών. Παράλληλα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο του Γκιούλ, έκανε γνωστό πως 151 άτομα τραυματίστηκαν, όταν κατά τη διάρκεια του μεγάλου σεισμού, πανικοβλήθηκαν και πήδηξαν από ύψος.

    «Μέχρι τις 15:30 δεν έχει υπάρξει, λόγω του σεισμού των 6,2 Ρίχτερ, καμία αρνητική εξέλιξη που θα επηρέαζε τη ζωή των πολιτών, την παροχή ενέργειας και τις υποδομές, την παροχή φυσικού αερίου, την παροχή πόσιμου νερού και τις υποδομές αποχέτευσης. Δεν υπήρξαν απώλειες ανθρώπινων ζωών» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση και πρόσθεσε: «Η περίθαλψη 151 πολιτών που τραυματίστηκαν όταν πήδηξαν από ύψος λόγω πανικού συνεχίζεται στα νοσοκομεία και δεν διατρέχουν θανάσιμο κίνδυνο. Δεν υπάρχουν καταστροφές σε κτίρια κατοικιών στην πόλη. Ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο κατέρρευσε στη συνοικία Φατίχ και δεν υπήρξαν νεκροί ή τραυματίες στο περιστατικό. Το έργο των αρμόδιων μονάδων στο πεδίο συνεχίζεται».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έρχεται πιο ζωντανό και δημιουργικό από ποτέ το Αχαγιώτικο Καρναβάλι 2026

    Το Αχαγιώτικο Καρναβάλι 2026 έρχεται πιο δυνατό από ποτέ,...

    Διάγγελμα Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: «Είναι καιρός να τολμήσουμε μεγάλες τομές»

    https://www.youtube.com/watch?v=f2attynMnTs&t=52s   Προ των πυλών φαίνεται πως βρίσκεται η έναρξη της...

    Μια χώρα μορφωμένων ανθρώπων σε οικονομία χαμηλών προσδοκιών

    του Θέμη Μπάκα* Οι δείκτες ανάπτυξης μπορεί να δείχνουν σταθερότητα,...

    Πάτρα: Ποιος αποκεφάλισε την προτομή του Τριάντη στο Νεκροταφείο; Τι λέει η δημοτική αρχή – φωτο

    Eγραψε η δημοτική σύμβουλος Αθηνά Καλλιμάνη: υπάρχει άγνοια των γεγονότων...