Σεισμός στην Τουρκία: Άκαρπες οι έρευνες της ΕΜΑΚ – Δεν βρέθηκε ίχνος ζωής από την 24χρονη

    Ημερομηνία:

    Άκαρπες ήταν τελικά οι έρευνες των Ελλήνων διασωστών της ΕΜΑΚ για την ανεύρεση αθλήτριας που φέρεται να έστειλε sms μέσα από τα χαλάσματα πολυώροφου κτιρίου στην Αντιόχεια, έξι μέρες μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία.

    Οι προσπάθειες των Ελλήνων ήταν ολονύχτιες. Στην ελληνική αποστολή επιχειρούσαν 25 διασώστες από την 1η και 2η ΕΜΑΚ, ένας σκύλος και 5 άτομα ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του.

    Σύμφωνα με όσα ανέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 το βράδυ του Σαββάτου, η 24χρονη κοπέλα έστειλε μήνυμα στην AFAD (Διεύθυνση Διαχείρισης Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων) πως βρίσκεται παγιδευμένη στο κενό κάτω από τη σκάλα του διαμερίσματος της πολυκατοικίας που έχει γίνει συντρίμμια. Η κοπέλα ονομάζεται Γκιοσντέ. Κάτω από τα συντρίμμια υπάρχουν ακόμη τρεις κοπέλες συναθλήτριές της και ένα αγοράκι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τραγωδία με μάνα 4 παιδιών! Επαθε ανακοπή αλλά το ασθενοφόρο… είχε τροχαίο! “|Εσβησε” η γυναίκα

    Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή μια 50χρονη γυναίκα...

    Diesel τέλος: Γιατί εξαφανίζεται από τα πρατήρια έως το 2030

    Τέλος εποχής για το diesel φαίνεται να πλησιάζει, καθώς οι ενδείξεις...

    ΕΕ: Μία στις πέντε συντάξεις κάτω από το όριο φτώχειας – «Καμπανάκι» για μεταρρυθμίσεις

    Η φτώχεια ενδέχεται να καταστεί ο κανόνας για πολλούς Ευρωπαίους πολίτες...

    “Οξύγονο” από τις ταξιδιωτικές εισπράξεις -12,18 δισ. ευρώ στα ταμεία στο 7μηνο

    Ρεκόρ κατέγραψαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις στο επτάμηνο του 2025....