Self test – Πανελλαδικές: πρώτο διαγνωστικό τεστ για τους υποψηφίους

Ημερομηνία:

Οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα πρέπει ΤΗΝ Πέμπτη, να κάνουν το πρώτο διαγνωστικό τεστ covid-19, καθώς τη Δευτέρα, 14 Ιουνίου, ξεκινούν οι Πανελλήνιες για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων και την Τρίτη, 15 Ιουνίου, των Επαγγελματικών Λυκείων.

PHILOXENIA

Οι υποψήφιοι, καθώς και τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας που συμμετέχουν στη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα έχοντας μαζί τους βεβαίωση αρνητικού τεστ (self-test, PCR ή rapid test).

Το πρώτο test για τους υποψηφίους των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων θα γίνει την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από την Πέμπτη 10 έως και την Κυριακή 13 Ιουνίου.

Το δεύτερο test για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων θα γίνει την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από την Παρασκευή 18 έως τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021.

Για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων το δεύτερο test θα γίνει το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από το Σάββατο 19 έως την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα – X-Saltibagos. Το τσίρκο, ο δρόμος και η ανάγκη για νέα έκφραση

Πάνω από δύο δεκαετίες δημιουργίας, παραστάσεων και συνεχούς αναζήτησης...

Πανεπιστήμιο Πατρών: Νέα συλλογή πλαστινοποιημένων ανθρώπινων δειγμάτων – Εγκαινιάζεται στις 9/9

Ένα σημαντικό βήμα για την εκπαίδευση των μελλοντικών γιατρών πραγματοποιεί...

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Η ιστορία πίσω από τον μπερντέ – φωτο

Ποιος δεν έχει δει ή δεν έχει παίξει Καραγκιόζη...

Ώρα Πατρών: Ερωτήματα για καθαριότητα, φύλαξη και εργολαβίες του Δήμου

Σειρά ερωτημάτων για τον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής Πατρέων...