Σέλι: Φωτογραφία του 23χρονου σκιέρ μετά τον εντοπισμό του από τους πυροσβέστες

    Ημερομηνία:

    Αρκετά μακριά από το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου, βρέθηκε ο 23χρονος Παναγιώτης που αγνοούνταν από χθες το μεσημέρι.

    Τον νεαρό εντόπισαν 4 πυροσβέστες στη θέση «Πριόνια», όπου φαίνεται ότι είχε βρει κατάλυμα σε δασικό φυλάκιο και μπόρεσε και πέρασε τη νύχτα ασφαλής.
    Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, σε ανάρτησή του έδωσε στη δημοσιότητα  την πρώτη φωτογραφία του νεαρού στο καταφύγιο με τους πυροσβέστες που τον εντόπισαν.

    «Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό και τη διάσωση του 23χρονου Παναγιώτη στο Δασοφυλάκιο “Πριόνια”, στο Άνω Σέλι» έγραψε ο υπουργός στην ανάρτησή του. «Η αυταπάρνηση και ο επαγγελματισμός σας αποτελούν παράδειγμα προσφοράς προς την κοινωνία» πρόσθεσε.

    Δείτε την ανάρτηση του υπουργού:

    Αναλυτικά η ανάρτηση του υπουργού:

    «Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό και τη διάσωση του 23χρονου Παναγιώτη στο Δασοφυλάκιο “Πριόνια”, στο Άνω Σέλι.

    Η αυταπάρνηση και ο επαγγελματισμός σας αποτελούν παράδειγμα προσφοράς προς την κοινωνία.

    Ευχαριστούμε τους πυροσβέστες από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Βέροιας και Νάουσας, τα στελέχη της 5ης και 2ης ΕΜΑΚ, την ΕΛ.ΑΣ., τους εθελοντές, τους εργαζόμενους του χιονοδρομικού και όλους όσοι συμμετείχαν στις έρευνες.

    Ιδιαίτερη αναφορά στους 4 πυροσβέστες που εντόπισαν τον νεαρό. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαγικό φάρμακο Νο3, μειώνει το σωματικό βάρος 25%: Η ρετατρουτίδη μπαίνει στη μάχη για το αδυνάτισμα

    Το 2025 καταγράφεται ήδη ως χρονιά-ορόσημο για το πεδίο...

    Αναγέννηση για το στρατόπεδο «Ανδ. Μουζάκης» της Πάτρας: Από σήμερα 350 νεοσύλλεκτοι

    Σειρά σημαντικών αλλαγών φέρνει το νέο μοντέλο στρατιωτικής θητείας...

    Γαστούνη: Λουκέτο στο περίπτερο μετά τον ξυλοδαρμό – «Δεν αξίζει να κινδυνεύει η ζωή μας»

    Το λουκέτο στο περίπτερο του Χρήστου Σαμφώνη στη Γαστούνη...

    Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ.  Αχαΐας καταδικάζει τη θρασύτατη επίθεση στο πολιτικό γραφείο της Χριστίνας Αλεξοπούλου.

    Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ.  Αχαΐας καταδικάζει τη θρασύτατη επίθεση στο...