Σελιανίτικα Αχαΐας: Ο πολιτιστικός σύλλογος “Ήλιος” τίμησε την Εθνική επέτειο

    Ημερομηνία:

    Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων “Ήλιος” Τίμησε την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

    Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων Ήλιος συμμετείχε με τιμή και σεβασμό στις εορταστικές εκδηλώσεις στα Σελιανίτικα για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ως ένδειξη φόρου τιμής στους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας μας. Το πρωί τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον I.N. του Αγίου Βασιλείου, χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτη π. Ανδρόνικου Τσαχρίδη, ενώ ακολούθως πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων Ηρώων και η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων. Εκ μέρους του συλλόγου, το στεφάνι κατέθεσε η Βάσω Θεοδωροπούλου, ως συμβολική πράξη μνήμης και ευγνωμοσύνης προς τους πεσόντες ήρωες.

    Μήνυμα του Προέδρου του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος Γεωργίου Ρόζου για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

    «Χρόνια πολλά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου! Στο σύλλογό μας τιμούμε και διατηρούμε ζωντανά τα διαχρονικά μηνύματα της πίστης και της αφοσίωσης που μας κληροδότησε αυτή η ημέρα! Με σεβασμό και υπερηφάνεια, συμμετέχουμε ενεργά στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου, αποτίνοντας φόρο τιμής στους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας μας».
    Σελιανίτικα Αχαΐας: Ο πολιτιστικός σύλλογος "Ήλιος" τίμησε την Εθνική επέτειο

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Δείπνησε με τον Ρούπερτ Μέρντοχ σε ψαροταβέρνα στην Τήνο

    Σε γνωστή ψαροταβέρνα στην Τήνο δείπνησαν το βράδυ της Πέμπτης (21/8)...

    ΠΑΤΡΑ: Τύχη βουνό είχαν δύο νεαρές στα Τσουκαλέϊκα – ΦΩΤΟ

    Τύχη …βουνό είχαν δύο κοπέλες όταν το όχημα τους...

    Κρυπτονομίσματα: Όλες οι αλλαγές που φέρνει ο νέος Κανονισμός – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επενδυτές

    Σε πλήρη ισχύ βρίσκονται οι ρυθμίσεις για την προστασία των κατόχων...