Σερ: Έκανε σεξ πρώτη φορά στα 14 και μετά παράτησε το αγόρι για να το εκδικηθεί

    Ημερομηνία:

    Για την πρώτη φορά που έκανε σεξ σε ηλικία 14 ετών και τους λόγους εκδίκησης που την οδήγησαν σε αυτό, αναφέρεται η Σερ στο νέο της βιβλίο Cher: The Memoir, Part One.

    Όπως αναφέρει η διάσημη τραγουδίστρια ο λόγος που έκανε σεξ με το εν λόγω αγόρι από τη γειτονιά της ήταν για να έχει την ευκαιρία να τον εκδικηθεί επειδή αυτός την «απέρριψε» αφού φιλήθηκαν.

    «Πληγώθηκα πολύ όταν το έκανε αυτό. Έκανα σεξ εκδίκησης μαζί του. Δεν το ήθελα. Θα το είχα κάνει νωρίτερα καθώς μου το είχε ζητήσει 500 φορές. Ήμουν τόσο θυμωμένη που με απέρριψε οπότε αφού δεν κέρδισαν, αποφάσισα να του “δανείσω” την παρθενιά μου» αναφέρει χαρακτηριστικά.
    GLEARNET

    Η 78χρονη σήμερα Σερ εξομολογείται ότι το σεξ της πρώτης φοράς ήταν μια «υπερβολικά υπερτιμημένη» εμπειρία με την ίδια να απορρίπτει κατευθείαν το αγόρι.

    Γράφει χαρακτηριστικά: «Όταν κατάλαβα ότι ήταν υπερβολικά υπερτιμημένη εμπειρία που τελείωσε τον ρώτησα “αυτό ήταν; Τελειώσαμε;”. Μετά του είπα να πάει σπίτι του και να μην έρθει ποτέ ξανά».

    «Ήθελα να νιώσει την ίδια απόρριψη με αυτή που προκάλεσε σε μένα» καταλήγει η Σερ στο κεφάλαιο για την πρώτη φορά σεξ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: «Οριακή η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Βορείου Τομέα Πάτρας (Αγίου Αλεξίου)»

    «Ιδιαίτερα ανησυχητική είναι η πλήρης αδυναμία του εν θέματι...

    Δυτική Ελλάδα – Τραγωδία – Βρέθηκε νεκρή γυναίκα μέσα σε αυλάκι!

    Νεκρή βρέθηκε μια 65χρονη γυναίκα να επιπλέει στον αύλακα...

    Aναστασία Τσαλαμιδά: Η Πατρινή που κάνει έξι μέρες απεργία πείνας στο πλευρό του Ρούτσι

    Μετά από έξι ημέρες αποχής από το φαγητό, η...