Σέρρες: Εξιχνιάστηκε απάτη σε δύο ηλικιωμένες αδερφές με λεία 150.000 ευρώ

    Ημερομηνία:

    Απάτη με θύματα δύο ηλικιωμένες αδελφές από χωριό του δήμου Βισαλτίας Σερρών και λεία ύψους 150.000 ευρώ, σε μετρητά, εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σερρών. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί (Ρομά), 37 και 31 ετών, οι οποίοι προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και με πρόσχημα τον κίνδυνο πρόκλησης φωτιάς εξαιτίας υποτιθέμενου προβλήματος στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, έπεισαν τις ανυποψίαστες ηλικιωμένες να συγκεντρώσουν τα χρήματα που φύλαγαν μέσα στο σπίτι τους και να τα τοποθετήσουν μέσα σε μαξιλαροθήκη.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 37χρονος ήταν αυτός που μπήκε στην μονοκατοικία των δύο ηλικιωμένων αδελφών (76 και 80 ετών) και άρπαξε με την παραπάνω μέθοδο τα μετρητά, ενώ ο 31 ετών συνεργός του τον περίμενε σε όχημα διαφυγής. Το περιστατικό συνέβη στις αρχές του έτους (4/1) και καταγγέλθηκε στην αστυνομία που ξεκίνησε τις έρευνες. Από τα στοιχεία του οχήματος, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των δραστών, ενώ ο 37χρονος φέρεται να αναγνωρίστηκε από τις παθούσες. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών για τα περαιτέρω.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στις 2 Ιουνίου η δίκη του κρεοπώλη για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου

    Για τις 2 Ιουνίου 2025 προσδιορίστηκε η δίκη του...

    Δέκα απίθανα μέρη που κρύβονται τα μικρόβια στο σούπερ μάρκετ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b4%ce%ad%ce%ba%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%af%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b7-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%81%cf%8d%ce%b2%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b9%ce%ba-2/

    Τα 7 σημάδια που μαρτυρούν ότι κάποιος έχει πολλά χρήματα, ακόμη και αν προσπαθεί να το κρύψει

    Οι περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να δείξουν πως είναι περισσότερο...

    Victoria Petkova: Η φωτογράφος που διαφήμισε την Πάτρα στο instagram – ΦΩΤΟ

    Τους ρυθμούς της Πάτρας τις μέρες του Πάσχα κατέγραψε...