Σεξουαλική παρενόχληση σε χώρο μασάζ καταγγέλλει 37χρονη τουρίστρια

    Ημερομηνία:

    Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε την Κυριακή 22 Ιουνίου 2025 στη Ρόδο, τουρίστρια από το Ηνωμένο Βασίλειο, υποβάλλοντας μήνυση για προσβολή της γενετήσιάς της αξιοπρέπειας.

    Η 37χρονη γυναίκα, η οποία βρίσκεται στη Ρόδο για θερινές διακοπές, επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού και υπέβαλε επίσημα έγκληση εις βάρος εργαζόμενης σε ξενοδοχείο της περιοχής Κρεμαστής, όπου διέμενε.

    Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, το περιστατικό σημειώθηκε στις 19 Ιουνίου και ώρα 16:00, όταν η ίδια μετέβη στον χώρο του σπα του ξενοδοχείου για συνεδρία μασάζ.

    Όπως περιγράφει στην έγκλησή της, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η εργαζόμενη στο σπα, στην οποία αποδίδεται ο ρόλος της φερόμενης δράστιδας, φέρεται να την άγγιξε επανειλημμένα στο επίμαχο σημείο, με το νύχι του δαχτύλου της, συνολικά περίπου έξι φορές, χωρίς να υπάρχει κάποια σχετική αναγκαιότητα ή ένδειξη στο πλαίσιο της θεραπείας.

    Η παθούσα σημείωσε πως ένιωσε άβολα και προσβεβλημένη από τη συμπεριφορά αυτή, την οποία θεώρησε απρεπή και παραβιαστική.

    Όπως δήλωσε, δεν υπήρξε καμία συναίνεση ή ανοχή για τέτοιου είδους επαφή, την οποία χαρακτήρισε ξεκάθαρα ως προσβολή της γενετήσιας ευπρέπειάς της.

    Με βάση τα αναφερόμενα, οι αστυνομικές αρχές της Ιαλυσού έχουν ξεκινήσει τη διενέργεια προανάκρισης για να διαπιστωθεί η βασιμότητα της καταγγελίας και να εξεταστούν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σεξ: Ποιο είναι το μέγεθος που μετράει και πώς να το προσεγγίσετε

    Στο αιώνιο δίλημμα «μέγεθος ή τεχνική» και το διαχρονικό ερώτημα αν το...

    Αρχαίοι νομάδες πολεμιστές πριν από 2.000 χρόνια έφτιαχναν φαρέτρες από το δέρμα των εχθρών τους

    Η ιστορία των αρχαίων Σκύθων ως τρομακτικών πολεμιστών χρονολογείται...

    Αυτό που θέλουν οι γυναίκες από τον σύντροφό τους – Πώς αλλάζει με την ηλικία

    Πώς φαντάζονται οι γυναίκες τον σύντροφο των ονείρων τους και πόσο...

    10 πράγματα που δεν πρέπει να πλένετε ποτέ με σαπούνι, σύμφωνα με τους ειδικούς

    Όταν βρίσκεστε σε «φρενίτιδα» καθαρισμού, μπορεί να είναι δελεαστικό...