Σφοδρές αντιδράσεις για το μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar» που θα ανέβει στο Λος Αντζελες!

    Ημερομηνία:

    Δεν έχουν τον θεό τους εκεί στο Χόλιγουντ, όπου ετοιμάζονται να παρουσιάσουν τον Ιησού σαν μαύρη γυναίκα, σε μιούζικαλ που εδώ και δεκαετίες σπάει ταμεία. Τον ρόλο έχει πάρει η «κακιά μάγισσα» της ταινίας «Wicked», προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις για βλασφημία στα social media.

    Σφοδρές αντιδράσεις για το μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar» που θα ανέβει στο Λος Αντζελες!

    Η 38χρονη Σίνθια Ερίβο, σύμφωνα με την Ιβ Μπάκλαντ της «Daily Mail», θα υποδυθεί τον Ιησού στο θεατρικό μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar». Οι παραστάσεις θα γίνουν στο αμφιθέατρο Hollywood Bowl του Λος Αντζελες τον ερχόμενο Αύγουστο, δυο μήνες μετά την απονομή των βραβείων των αμερικανικών μιούζικαλ Tony Awards, στις 8 Ιουνίου, παρουσιάστρια των οποίων θα είναι η Ερίβο. Ακόμη πιο νωρίς, τον Μάρτιο, η Ερίβο θα διεκδικήσει το Οσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της ως «κακιά μάγισσα της Δύσης» στην ταινία «Wicked», η οποία έκανε αστρονομικές εισπράξεις κατά την προβολή της.

    Φλίγκος

    Η Ερίβο έχει, δε, ιδιαίτερη σχέση με το μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar», καθώς το 2020 είχε τον ρόλο της Μαγδαληνής. Μάλιστα, η παράσταση είχε προκαλέσει σάλο εκείνη την εποχή, καθώς όλοι οι ηθοποιοί ήταν γυναίκες και τον Ιησού υποδυόταν η ξανθιά τραγουδίστρια Μόργκαν Τζέιμς. Παρόμοιο σάλο προκαλεί τώρα στα social media η επιλογή της Ερίβο στον ρόλο του Ιησού στην επερχόμενη παράσταση.

    Σφοδρές αντιδράσεις για το μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar» που θα ανέβει στο Λος Αντζελες!

    GLEARNET

    Δύο στρατόπεδα

    Η Μπάκλαντ σχολιάζει ότι το διαδίκτυο χωρίστηκε σε δύο στρατόπεδα. Από τη μία υπάρχουν αναρτήσεις στις οποίες λάτρεις του μιούζικαλ κάνουν λόγο για βλασφημία. «Απόλυτη βλασφημία. Κοροϊδεύετε τον Βασιλιά Χριστό» έγραψε, ενδεικτικά, ένας, ενώ άλλοι μίλησαν για «ολοφάνερη ασέβεια». Από την άλλη, κάποιοι υποστήριξαν την ηθοποιό, λέγοντας ότι η επιλογή της δίνει μια ανάσα «φρεσκάδας» στο μιούζικαλ.

    Σφοδρές αντιδράσεις για το μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar» που θα ανέβει στο Λος Αντζελες!
    Η ηθοποιός Σίνθια Ερίβο σε πρόσφατη εμφάνισή της σε γκαλά

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...