Shopping Star: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

    Ημερομηνία:

    Το Shopping Star επιστρέφει ξανά στις οθόνες μας με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

    Το δημοφιλές παιχνίδι μόδας Shoppig Srar θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου, στις 15:50 στο Star, προσφέροντας στους τηλεθεατές ψυχαγωγία αλλά και γνώσεις πάνω στη μόδα.

    Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναλαμβάνει για μια ακόμη σεζόν τα ηνία της εκπομπής και φέρνει έναν ανανεωμένο αέρα στην εκπομπή, διατηρώντας ωστόσο την κλασσική δομή που έχει αγαπηθεί από τις τηλεθεάτριες.

    Στο Shopping Star οι διαγωνιζόμενες θα έχουν και φέτος τη δυνατότητα να διαγωνιστούν σε διάφορα θέματα μόδας, αγοράζοντας ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σε συγκεκριμένο χρόνο και με συγκεκριμένο προυπολογισμό για να δημιουργήσουν το καλύτερο σύνολο που ταιριάζει στο θέμα κάθε εβδομάδας. Το κομμάτι του σχολιασμού παραμένει στα χέρια του Βαγγέλη Χαρισόπουλου, που θα προσθέσει τη δική του εύστοχη «πινελιά».
    Shopping Star: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
    Shopping Star: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
    Shopping Star: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μάρα Ζαχαρέα για Θοδωρή Ρουσόπουλο: «Είναι ο συνοδοιπόρος της ζωής μου – Οι σοβαροί τσακωμοί μας είναι σπάνιοι»

    Η Μάρα Ζαχαρέα παραχώρησε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στη...

    Η Άντζελα Γκερέκου χορεύει Dua Lipa και «ρίχνει» το Tik Tok

    Viral μέσα σε λίγες ώρες έγινε το βίντεο που...

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που θα είναι ανοιχτό την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...
    Best Shop