Σκληρή μεν, δίκαιη δε, κριτική ασκεί η Σία Αναγνωστοπούλου, βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα, στις κυβερνητικούς αξιωματούχους στο χώρο του Πολιτισμού:

Αμόρφωτους δεν τους λες. Δεν είναι τίποτα ΔΕ, έστω και με οντισιόν. Είναι ΠΕ και μάλιστα από τους «άριστους «.  Αδιάφοροι είναι. Άσχετοι εντελώς είναι σε ό,τι αφορά το συναίσθημα, την ψυχή και το μυαλό αυτής της κοινωνίας. Διεκπεραιωτικοί, στην καλύτερη περίπτωση, απαξιωτικοί σχεδόν πάντα είναι με τους ανθρώπους της Τέχνης που διαμόρφωσαν την ταυτότητα της κοινωνίας.  Δεν τους αφορά ο σύγχρονος πολιτισμός αυτής της χώρας. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΆ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΊΧΝΟΥΝ.

Δεν γίνεται η υπουργός και ο υφυπουργός του ΥΠΠΟΑ να μην παρευρεθούν στην κηδεία του Νότη Μαυρουδή ή έστω να στείλουν στεφάνι.

Δεν γίνεται να μην γνωρίζουν (αυτοί και συνεργάτες τους) ότι τον Καλδάρα, τον μέγιστο Καλδάρα, των ταινιών του Ξανθόπουλου τον λένε ΑΠΟΣΤΟΛΟ (Κώστας είναι ο γιος του, υπέροχος και αυτός. Μόνο που τότε ήταν παιδί).

Δεν γίνεται να γράφεις τον ΜΙΚΗ Μίκυ.  Δεν γίνεται!!! Και να εκπροσωπείς τον πολιτισμό.

Υ. Γ . Δεν θα σχολίαζα τέτοια λάθη. Πάντα μπορεί να γίνει το λάθος. Δύο στα δύο όμως δείχνει αδιαφορία. Δείχνει διεκπεραίωση. Δείχνει «δεν με ακουμπάει » η υπόθεση. Και απολύτως ανταποκρίνεται στα έργα και τις ημέρες αυτής της κυβέρνησης ΚΑΙ στον σύγχρονο Πολιτισμό.