Σιφνέικοι ρεβιθοκεφτέδες με σος ταχινιού

    Ημερομηνία:

    Είτε νηστεύετε, είτε είστε vegan, δοκιμάστε αυτούς τους σιφνέικους ρεβιθοκεφτέδες με τα μυρωδικά τους και τη δροσερή σος ταχινιού.

    Βήμα 1

    Ρεβιθοκεφτέδες: Ξεπλένουμε καλά τα ρεβίθια, τα σκουπίζουμε με μια πετσέτα να φύγουν τα φλούδια και τα αλέθουμε στο μπλέντερ με διακεκομμένη λειτουργία, όχι συνεχόμενη. Τα θέλουμε ψιλοκομμένα και όχι πολτοποιημένα.

    Βήμα 2

    Ρίχνουμε τα ρεβίθια σε ένα μπολ μαζί με την πατάτα πολτοποιημένη, τα κρεμμύδια, τα μυρωδικά, αλάτι και αρκετό πιπέρι, ανακατεύουμε με πιρούνι και ζυμώνουμε το μείγμα να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Καλύπτουμε το μπολ με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.

    Βήμα 3

    Πλάθουμε στρογγυλούς ρεβιθοκεφτέδες όσο γίνεται ίδιου μεγέθους και τους τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν χρώμα παντού. Τους ακουμπάμε σε μια πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

    Βήμα 4

    Σος ταχινιού: Στο μούλτι χτυπάμε καλά τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν.

    Βήμα 5

    Σερβίρουμε τους ρεβιθοκεφτέδες με τη σάλτσα ταχινιού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Διαδικτυακές απάτες… με ερωτισμό

    Διαδικτυακές απάτες με «άρωμα» ερωτισμού. Αυτοί οι επιτήδειοι δεν εμφανίζονται ούτε...

    Πάτρα: Τελειώνει η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου

    Στην τελική φάση εισέρχεται η Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου...

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η γνωστή Πατρινή που επιχείρησε το “τέλος”…. δύο φορές

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b7-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ae-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd/

    Πάτρα: Δύο διαγνωστικά κέντρα ζητούν…. χρήμα! Για να μείνουν… όρθια

    Εντείνονται οι διεργασίες στον χώρο των διαγνωστικών κέντρων -και...