Σήμερα απολογείται ο 60χρονος που πυροβόλησε τον 70χρονο επειδή του σκότωσε την γάτα – Ηταν “τύφλα”

    Ημερομηνία:

    Μετανιωμένος εμφανίστηκε  ενώπιον του εισαγγελέα και της ανακρίτριας, ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου  στο χωριό Ελευθέριανη της Ορεινής Ναυπακτίας. Ο δράστης πυροβόλησε εναντίον συγχωριανού του, επειδή όπως είπε, πριν από λίγες ημέρες του είχε σκοτώσει τη γάτα του.

    O ιδιοκτήτης θέλησε να τον εκδικηθεί και τον πυροβόλησε στο στήθος. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει διαφύγει τον κίνδυνο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρίου.

    Το σάββατο δεν μπόρεσε να καταθέσει ο δράστης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν υπερβολικά μεθυσμένος. Με υπερβολική ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του, φέρεται να ήταν και κατά την διάρκεια του πυροβολισμού. Απολογήθηκε σήμερα στον ανακριτή.

     

    ΦΩΤΟ: Το σπίτι του θύματος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Όλα στο φως» — όταν το σύνθημα γίνεται σκιά

    Της Βιβης Παπατσώρη Οικονομολόγου Στατιστικολόγου, Γραμματέως Δημοτικής Οργάνωσης Πάτρας...

    Συνεργασία ΣΒΔΕ με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη για την ηλεκτρονική απογραφή βιομηχανιών

    Τηλεδιάσκεψη με το Διοικητικό Συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Δυτικής...

    Αγρίνιο: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται η 49χρονη που μαχαίρωσε τον πατέρα της

    Αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες είναι η 49χρονη, που συνελήφθη...