Σήμερα η κηδεία του 38χρονου – θρήνος για τον Σωτήρη

    Ημερομηνία:

    Στο πένθος έχει βυθιστεί από χθες η κοινωνία του Πύργου μετά την είδηση του θανάτου του Σωτήρη Βένδρα σε ηλικία μόλις 38 ετών.

    Ο άτυχος νέος έφυγε νικημένος από την επάρατη νόσο. Ο Σωτήρης έδωσε γενναία μάχη τα τελευταία χρόνια για να κρατηθεί στη ζωή, όμως αποδείχθηκε άνιση και τελικά «λύγισε» χθες το πρωί βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του.

    Ο ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία του Πύργου αφού διατηρούσε κατάστημα με κυνηγετικά είδη στην οδό Ερμού και αφήνει πίσω του ένα μικρό παιδί.

    Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 6.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πύργου και η οικογένεια ζήτησε, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ετοιμο το 2027το νέο μεγάλο εστιατόριο του Πανεπιστημίου – φωτο

    Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την ανέγερση...

    ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Απέκλεισαν τον δρόμο γιατί η προστατευόμενη «Φούσα» κατάντησε σκουπιδότοπος!

    Απίστευτες εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Αλέξη...

    Πάτρα: Απομάκρυναν την σκηνή της άστεγης στην Πλ. Ολγας και τώρα… κοιμάται στο έδαφος

    Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που συνέβη με την...