Σήμερα οι κηδείες του Παναγιώτη και της Ελευθερίας

    Ημερομηνία:

    Σε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αποδίδει η ιατροδικαστική εξέταση τον θάνατο του 20χρονου Παναγιώτη και της 16χρονης Ελευθερίας στην Κεφαλονιά μετά το τροχαίο δυστύχημα από το οποίο έχασε τη ζωή του και ένας 80χρονος. Χθες οι σοροί τους είχαν μεταφερθεί για τη νεκροψία – νεκροτομή στον ιατροδικαστή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθούν οι κηδείες του 20χρονου και της 16χρονης.

    Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι αιτία του θανάτου είναι οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης της μηχανής με τον 80χρονο και το γεγονός ότι ο 20χρονος και η 16χρονη εκσφενδονίστηκαν από τη μηχανή με μεγάλη ταχύτητα.

    Η είδηση του θανάτου των τριών ανθρώπων έχει προκαλέσει θλίψη στην κοινωνία της Κεφαλονιάς, η οποία «πάγωσε» στο άκουσμά της. Σήμερα φίλοι των δυο παιδιών πήγαν στο σημείο όπου σημειώθηκε το δυστύχημα και άφησαν λίγα λουλούδια ανάβοντας και μερικά κεριά στη μνήμη τους.

    Η μητέρα της 16χρονης Ελευθερίας η οποία εργάζεται στο νοσοκομείο του νησιού βρίσκεται σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μη μπορώντας να διαχειριστεί το χαμό του παιδιού της. Στο πλευρό της ο σύζυγός της και η άλλη τους κόρη που και εκείνοι με τη σειρά τους αδυνατούν να το πιστέψουν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε νέα δίκη οι δολοφόνοι του Μένη Κουμανταρέα 11 χρόνια μετά – Υπάρχουν ελαφρυντικά;

    Μνήμες από την άγρια δολοφονία του σπουδαίου λογοτέχνη Μένη Κουμανταρέα μέσα...

    Ψήφισμα Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτικής Ελλάδας για τα ΕΛ.ΤΑ. που υιοθετήθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο

    Στο Περιφερειακό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου,...

    Πάτρα: Καταγγελία του Συνδικάτου Μετάλλου για το νέο εργατικό ατύχημα

    Το Συνδικάτο Μετάλλου Πάτρας σε ανακοίνωσή του σημειώνει: Ένας...

    Πάτρα: Το Πανεπιστήμιο καλεί την Κίμπερλι

    Με που ήρθε στην Ελλάδα η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ πρωταγωνιστεί...