Σήμερα στις 11 η κηδεία της 22χρονης Δήμητρας

    Ημερομηνία:

    Στο πένθος βυθίστηκε η Ανδραβίδα από τον τόσο πρόωρο και ξαφνικό χαμό της Δήμητρας Αγραπίδη, που «έσβησε» το βράδυ της Τετάρτης, στα 22 της μόλις χρόνια… Σε λίγες μέρες η Δήμητρα θα έπαιρνε το πτυχίο της Μαίας.

    Το χαμογελαστό κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου μεταφέρθηκε μετά από αδιαθεσία και δύσπνοια που ένοιωσε ξαφνικά. Παρόλες όμως τις φροντίδες που δέχθηκε εκεί, η 22χρονη δεν τα κατάφερε αφού «έφυγε» από πνευμονική εμβολή.

    Η τραγική είδηση «έφτασε» στην Ανδραβίδα τα ξημερώματα, όπου κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει. Η 22χρονη ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της Ανδραβίδας. Ο πατέρας της διατηρεί φούρνο στην περιοχή του Ιερού Ναού των Αγίων Ταξιαρχών, ενώ η Δήμητρα ήταν η δεύτερη από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 11 στην Ανδραβίδα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ”Make Pasta Great Again”: Οι δασμοί Τραμπ φέρνουν αναταραχή στην ιταλική αγορά ζυμαρικών

    Η Ιταλία σε αναβρασμό καθώς η Ουάσιγκτον ενεργοποιεί τη “βόμβα” του αντιντάμπινγκ. Η...

    Η παγκόσμια ναυτιλία σε αναταραχή: Νέα πλήγματα, η πειρατεία επιμένει και οι κίνδυνοι αυξάνονται

    Οι διεθνείς θαλάσσιες γραμμές φορτίου δοκιμάζονται ξανά, καθώς η...

    «Από το χωράφι στο ράφι – Η ώρα των συνεταιριστικών καταστημάτων στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας»

    Του Θόδωρου Κανελλόπουλου* Αφορμή για την σημερινή μου παρέμβαση αποτέλεσε,...

    Μπαμπινιώτης για Γκίλφοϊλ: «Αυτός είναι ο τίτλος της, έτσι πρέπει να την αποκαλούμε»

    Ο κ. Μπαμπινιώτης διευκρινίζει ότι ο όρος «πρέσβειρα» είναι...