Σήμερα στις 11 η κηδεία της 22χρονης Δήμητρας

    Ημερομηνία:

    Στο πένθος βυθίστηκε η Ανδραβίδα από τον τόσο πρόωρο και ξαφνικό χαμό της Δήμητρας Αγραπίδη, που «έσβησε» το βράδυ της Τετάρτης, στα 22 της μόλις χρόνια… Σε λίγες μέρες η Δήμητρα θα έπαιρνε το πτυχίο της Μαίας.

    GLEARNET

    Το χαμογελαστό κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου μεταφέρθηκε μετά από αδιαθεσία και δύσπνοια που ένοιωσε ξαφνικά. Παρόλες όμως τις φροντίδες που δέχθηκε εκεί, η 22χρονη δεν τα κατάφερε αφού «έφυγε» από πνευμονική εμβολή.

    Η τραγική είδηση «έφτασε» στην Ανδραβίδα τα ξημερώματα, όπου κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει. Η 22χρονη ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της Ανδραβίδας. Ο πατέρας της διατηρεί φούρνο στην περιοχή του Ιερού Ναού των Αγίων Ταξιαρχών, ενώ η Δήμητρα ήταν η δεύτερη από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 11 στην Ανδραβίδα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νιώθετε εθισμένοι στο κινητό σας τηλέφωνο; Πέντε τρόποι για να το χρησιμοποιείτε δημιουργικά

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bd%ce%b9%cf%8e%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%b5-%ce%b5%ce%b8%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%84%cf%8c-%cf%83%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%ad/

    Πόσα ξοδεύουν οι ελληνικές οικογένειες σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα

    Το «καλάθι του μαθητή» όμως δεν είναι τσουχτερό μόνο εξαιτίας των τιμών...

    Το Death Disco Open Air Festival επιστρέφει στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

    2 μέρες, 2 stages, 14 συγκροτήματα: Το Death Disco Open Air Festival επιστρέφει στην Τεχνόπολη Δήμου...

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Προβολή της Α1 του Πόλο Ανδρών και Γυναικών από την ΕΡΤ

     Την ανάγκη ανάδειξης και ενίσχυσης του αθλήματος της υδατοσφαίρισης,...