Sirene: Το αρχιτεκτονικό project με διαμερίσματα από €1,5 εκατ. στη Γλυφάδα

    Ημερομηνία:

    Με τιμές που ξεκινούν πάνω από το 1,5 εκατ. ευρώ πωλούνται τα νέα διαμερίσματα στο νέο project «Sirene», «5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία και το κέντρο της Γλυφάδας και κοντά στο νέο 5άστερο resort “One&Only Aesthesis”», όπως διαφημίζει η Valenci Group που υλοποιεί το έργο με επικεφαλής τον κ. Ντάνι Μουνίρ Αλ Καράτ από τον Λίβανο.

    Πρόκειται για ένα ακόμη έργο που υλοποιείται με κεφάλαια από το εξωτερικό στα νότια της Αθήνας, εκεί όπου έχει φουντώσει για τα καλά η συζήτηση σχετικά με τις νέες κατασκευές και την αρχιτεκτονική τους. Οι παλιοί Γλυφαδιώτες θεωρούν ότι πολλά από τα νέα σπίτια που κατασκευάζονται τώρα πόρρω απέχουν από την παλιά φυσιογνωμία της πόλης τους και πολλές από τις παλιές, κλασικές, πέτρινες μονοκατοικίες αντικαθίστανται από τις νέες καμπυλοειδείς κατασκευές.

    Sirene: Το αρχιτεκτονικό project με διαμερίσματα από €1,5 εκατ. στη Γλυφάδα
    Sirene / Valenci Group

    Σημειωτέον ότι το «Sirene», με έξι πολυτελή διαμερίσματα, επιφάνειας από 188 τετραγωνικά μέτρα, απευθύνεται και στους ενδιαφερόμενους για Χρυσή Βίζα, με την κατασκευή να έχει ήδη ξεκινήσει και την παράδοση στους ιδιοκτήτες να δρομολογείται για τα μέσα του 2026.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χαρά Τσιώλη: Ο σύντροφός μου είναι 15 χρόνια μικρότερός μου

    Στα λάθος πρότυπα που προωθούν οι γυναίκες influencers αναφέρθηκε,...

    Πάτρα: Νυχτερινή παρέλαση 2026: Πλήρωμα 78

    https://www.youtube.com/watch?v=fwJTPlqs12M

    Ακρωτηριάστηκε 23χρονος οπαδός της ΑΕΚ από φωτοβολίδα που άναψε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό

    Η ΑΕΚ έδωσε κεκλεισμένων των θυρών τον αγώνα με τον Λεβαδειακό...

    Χιλιάδες επισκέπτες στα Καλάβρυτα την Καθαρά Δευτέρα – Ανοιξιάτικο σκηνικό στο Χιονοδρομικό Κέντρο

    Χιλιάδες επισκέπτες κατέκλυσαν σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, το Χιονοδρομικό Κέντρο...