ΣΚΑΝΔΑΜΗΣ για γκαζάκια : Να εξιχνιαστούν γρήγορα οι εμπρησμοί σε καταστήματα της Πάτρας

    Ημερομηνία:

    Με ανακοίνωσή του, ο Μαρίνος Σκανδάμης, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας ζητά την άμεση εξιχνίαση των εμπρηστικών επιθέσεων στα εστιατόρια της Πάτρας.

    Όλη η ανακοίνωση :

    “Οι χθεσινές επιθέσεις με γκαζάκια σε δύο εστιατόρια στο κέντρο της Πάτρας, έρχονται να προστεθούν σε κάποιες ακόμη επιθέσεις που έχουν προηγηθεί, δημιουργώντας κλίμα αγωνίας και ανασφάλειας στους επιχειρηματίες της πόλης.

    Φλίγκος

    Αυτό πρέπει άμεσα να αντιστραφεί με τη σύλληψη των μέχρι τώρα αγνώστων δραστών.

    Η Αστυνομία της Πάτρας, που επιτελεί ένα επαρκές έργο στον τομέα της εξιχνίασης του εγκλήματος, με σοβαρά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της βαριάς και μικρομεσαίας εγκληματικότητας, πρέπει άμεσα να οδηγήσει στην δικαιοσύνη όλους όσοι εμπλέκονται σε τέτοιες έκνομες ενέργειες.

    Ταυτόχρονα, η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, πρέπει επιτέλους να εισακούσει τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την άμεση ενίσχυση με προσωπικό και κατάλληλα μέσα των Αστυνομικών Τμημάτων και των Τμημάτων Ασφαλείας”.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών απειλή για την επιβίωση του είδους στην Ελλάδα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών στην Ελλάδα και τις καταστρεπτικές για το είδος...

    Επίδομα 250 ευρώ: Χορηγείται με πολλούς «κόφτες» – Ποιοι μένουν εκτός

    Με «κόφτες» θα καταβληθεί τον Νοέμβριο το επίδομα των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους....

    Νέες μηνύσεις από τον Γιώργο Μαζωνάκη αύριο Παρασκευή – Ποιους αφορούν

    Νέες μηνύσεις καταθέτει αύριο Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος...