ΣΚΑΝΔΑΜΗΣ για Κυβέρνηση : Λεφτά για φίλους και όχι για σταφιδοπαραγωγούς

    Ημερομηνία:

     

    Ο Τομεάρχης του ΚΙΝΑΛ Μαρίνος Σκανδάμης στον χαιρετισμό του στο συλλαλητήριο του Αιγίου για την σταφίδα, δήλωσε την απόλυτη συμπαράσταση του κόμματός του στον αγώνα των παραγωγών και της Ένωσης για την στήριξη του προϊόντος.

    Ταυτόχρονα, διατύπωσε την άποψη ότι  «η κυβέρνηση μέσα στην πανδημία βρίσκει χρήματα μόνο για να ενισχύσει κολοσσούς, γνωστούς και πελάτες, όπως 120.000.000 για μεγάλη αεροπορική εταιρία, δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για τα κυρίαρχα ΜΜΕ και πακτωλό εκατομμυρίων μέσω απευθείας αναθέσεων σε επιλεγμένες εταιρίες».

    Ενώ συμπλήρωσε, πως αν και  βρίσκονται χρήματα για να ενισχυθούν οι φιλικά προσκείμενοι στην κυβέρνηση, «δυστυχώς  δεν υπάρχει η παραμικρή ενίσχυση για αυτούς που αγωνίζονται με αξιοπρέπεια, όπως οι σταφιδοπαραγωγοί και οι υγιείς εξαγωγικές επιχειρήσεις».

    Ανέφερε μάλιστα πως η λύση βρίσκεται πια στα χέρια του Μαξίμου, αφού το Υπουργείο λοιδορεί και υποτιμά τον αγώνα των σταφιδοπαραγωγών.

    Γι’ αυτό και όπως επισήμανε ο αχαιός νομικός, το ΚΙΝΑΛ θα αναδείξει και υπερασπιστεί με κάθε τρόπο μέσα και έξω από τη Βουλή το δίκαιο αίτημα του αγροτικού κόσμου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης νάρκης του Β’ Παγκοσμίου στον Πύργο

    Με ελεγχόμενη έκρηξη καταστράφηκε νάρκη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που είχε εντοπιστεί στην...

    Οι εξηγήσεις του Λευκού Οίκου για τις μελανιές στο χέρι του Αμερικανού προέδρου

    Ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας του Προέδρου των...

    Τα οικονομικά αυτών των ζωδίων βελτιώνονται από τις 20 του μήνα

    Τρία ζώδια προσελκύουν την οικονομική επιτυχία όλη την εβδομάδα από τις...

    «Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά ποτέ δεν έχω έρθει σε οργασμό»

    Το να καταφέρει μία γυναίκα να φτάσει σε οργασμό δεν είναι...