ΣΚΕΑΝΑ: 1ος Καρναβαλικός Διαγωνισμός Γαλακτομπούρεκου

    Ημερομηνία:

    Η ανακοίνωση του ΣΚΕΑΝΑ αναφέρει:

    Τον 1ο Καρναβαλικό Διαγωνισμό Γαλακτομπούρεκου, διοργανώνουν φέτος η Κοινωφελής Επιχείρηση Πατρινό Καρναβάλι του Δήμου Πατρέων, ο ΣΚΕΑΝΑ και το Καρναβαλικό Κομιτάτο, στις 11 Μαρτίου 2021 και ώρα 10:30, στα παλαιά Σφαγεία.

    Πρόκειται για μια εκδήλωση με έντονο καρναβαλικό χρώμα και παλμό όπου θα καθιερωθεί ως θεσμός σε ετήσια βάση, στα πλαίσια των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Λίγα λόγια για την δράση

    15 καταστήματα εστίασης θα διαγωνιστούν στο παραδοσιακό γλυκό των ημερών, το γαλακτομπούρεκο. Η κριτική επιτροπή, η οποία θα απαρτίζεται από μέλη του Καρναβαλικού Οργανισμού και του Καρναβαλικού Κομιτάτου, μετά από γευσιγνωσία θα ψηφίσει για το καλύτερο γλυκό. Οι 3 πρώτες καλύτερες προσπάθειες θα  τιμηθούν με βραβείο, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα τιμηθούν με έπαινο.

    Παράλληλα με το καρναβαλικό χρώμα η εκδήλωση φέρει και κοινωνικό χαρακτήρα. Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα προσφέρουν από 20 μερίδες φαγητού έκαστη, οι οποίες θα παραχωρηθούν ως δωρεά στον Δήμο Πατρέων και θα διανεμηθούν στην συνέχεια μέσω της Αντιδημάρχου Υγείας και Πρόνοιας κας Βίβιαν Σαμούρη σε συμπολίτες μας.

    Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως η εκδήλωση θα πληροί όλα τα πρωτόκολλα προστασίας κατά της πανδημίας COVID-19 και λόγω αυτού φέτος θα γίνει σε κλειστό κύκλο, χωρίς παρουσία κόσμου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Πότε προβλέπεται η ολοκλήρωση των έργων στην Πλατεία Όλγας

    Πότε θα είναι έτοιμη η πλατεία Όλγας; Είναι ένα...

    ΠΑΤΡΑ: Mας κλέβουν με… ΑΙ – Δείτε πώς

    Η απάτη,.. αποκτά ΑΙ Μέχρι σήμερα «φωνάζαμε» να δίνονται οδηγίες...

    Το κρυμμένο “διαμάντι” του Κορινθιακού που βρίσκεται κοντά στην Πάτρα (video)

    Μικροί καταπράσινοι όρμοι, πεύκα που φτάνουν ως τη θάλασσα...

    Ενιαία φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα: Πώς θα εκδίδεται

    Μέχρι το τέλος της χρονιάς, σχεδιάζεται να δημιουργηθεί ένα...