ΣΚΗΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: 7 ψυχιατρικοί ασθενείς… σε ράντζα στο διάδρομο! Και ο 20χρονος που αυτοτραυματίστηκε με σπαθί

    Ημερομηνία:

     

    «Δεν αντέχουμε να μας λέει το παιδί πως κοιμάται τόσες μέρες σε ράντζο στο διάδρομο»! Οι γονείς ενός νεαρού που νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική ξεσπούν! Όπως καταγγέλλουν ενώ οι γιατροί και οι νοσηλευτές της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου κάνουν τεράστιες προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν με αξιοπρέπεια όλα τα περιστατικά, δυστυχώς θάλαμοι δεν υπάρχουν και επτά νοσηλευόμενοι ψυχιατρικοί ασθενείς κοιμούνται σε ράντζα κάτω από άθλιες συνθήκες. Μεταξύ των ασθενών και ένας 20χρονος ο οποίος προ ημερών είχε αυτοτραυματισθεί στο λαιμό με ένα σπαθί. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς το τραύμα του επουλώνεται. Όμως και αυτός ο νεαρός παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει… ζει σε ένα ράντζο όπως και οι υπόλοιποι νοσηλευόμενοι επί τόσες ημέρες. Οι συγγενείς των επτά νοσηλευομένων ζητούν το αυτονόητο. Να καλυτερεύσουν οι συνθήκες διαβίωσης των ασθενών, και ιδιαίτερα από την στιγμή που αντιμετωπίζουν ψυχιατρικά προβλήματα και είναι λογικό να φροντίζουν οι αρμόδιοι ώστε να τους εξασφαλίζεται ένα ανθρώπινο περιβάλλον νοσηλείας τους. Και όχι όλοι μαζί… στα ράντζα ενός διαδρόμου!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών για τις εκπτώσεις

    Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι...

    Πέτρος Κουσουλός: Η «επίθεση» στον δημοσιογράφο που κατηγορείται για εκβιασμό στη Ζέττα Μακρή

    Για την Πέμπτη 10 Ιουλίου αναβλήθηκε η απολογία του...

    Γαλλία: Τρόμος για 30χρονη Influencer – Διαρρήκτες την χτύπησαν, την έδεσαν και την ψέκασαν με χλωρίνη

    Στιγμές τρόμου έζησε η 30χρονη Γαλλίδα Influencer, Σοράγια Ρίφι, όταν διαρρήκτες μπήκαν...

    Από πνιγμό οι θάνατοι των 16χρονων που βρέθηκαν σε ποταμό στην Ξάνθη, σε πένθος οι οικογένειες τους – «Δεν ήξεραν κολύμπι»

    Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι οικογένειες των δύο 16χρονων, που ανασύρθηκαν...