Σκηνικό τρόμου στην Σιέρα Λεόνε με εισβολείς οπαδούς να προσπαθούν να χτυπήσουν τον Σαλάχ – Δείτε βίντεο

    Ημερομηνία:

    Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν λίγο πριν το φινάλε του αγώνα Σιέρα Λεόνε-Αίγυπτος για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 της Αφρικανικής Ζώνης.

    Η Αίγυπτος επικράτησε με 2-0 με δύο γκολ του Τρεζεγκέ (μετά από ασίστ του Μοχάμεντ Σαλάχ), ωστόσο στο 89′ ο αγώνας διεκόπη μετά από εισβολή οπαδών των γηπεδούχων οι οποίοι προσπάθησαν να φτάσουν στον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ.

    Αρχικά δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι θέλουν να τον αγκαλιάσουν, όπως φαίνεται και στη φωτό με τον οπαδό που φορά φανέλα της Λίβερπουλ και πέφτει στα πόδια του, καθώς ο Αιγύπτιος είναι ίνδαλμα σε όλες τις αφρικανικές χώρες.

    Salah4

    Ωστόσο ορισμένοι από τους εισβολείς έδειχναν να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι από την ήττα της ομάδας τους και η διάθεση τους μόνο φιλική δεν ήταν για να υπάρξει η παρέμβαση των σεκιούριτι, αλλά και των συμπαικτών του Σαλάχ που απέτρεψαν τα χειρότερα!

    Salah5

    Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή ο αγώνας ολοκληρώθηκε, ωστόσο ο Σαλάχ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενος από στρατιώτες και αστυνομικούς προκειμένου να μην υπάρξει ο παραμικρός κίνδυνος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέσσερα “σημάδια” ότι έχετε πέσει θύμα χειραγώγησης

    Από την οικογένεια έως τις ερωτικές σχέσεις και την...

    Μητσοτάκης για Βορίζια: Οι βεντέτες και οι αυτοδικίες είναι απόβλητα περασμένων καιρών

    Στο μακελειό στα Βορίζια Κρήτης που σημειώθηκε το περασμένο...

    Πάτρα: “Εφυγε” στα 52 η Ανδρομάχη Μπάλλα

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΜΠΑΛΛΑ - ΒΑΣΑΤΗ (ΕΤΩΝ 52) ΘΑΝΟΥΣΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ...