Σκληρή επίθεση Κασσελάκη στην ομάδα των «87» – Τους κατηγορεί για σχέδιο απαξίωσης και εξευτελισμού του ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Στην αντεπίθεση έναντι των εσωκομματικών του αντιπάλων επιχειρεί να περάσει ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος με βίντεο που ανάρτησε στο facebοok κατηγορεί τους «87» για οργανωμένο σχέδιο απαξίωσης και εξευτελισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

PHILOXENIA

Οι άνθρωποι που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ «δε χρωστούν τίποτα για να τους τραβάμε στον πάτο της προσωπικής ιδιοτέλειας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης, στην πρώτη του εμφάνιση μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και υπογραμμίζει:

«Αν σέβονται έστω λίγο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, να αποκαλύψουν τώρα τις ειλικρινείς τους προθέσεις. Δεν θα επιτρέψω να καίνε τις ελπίδες μας επί δύο μήνες ως το συνέδριο και να φύγουν αφήνοντας αποκαΐδια».

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει

Υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο: Ο καθημερινός εξευτελισμός του ΣΥΡΙΖΑ ως το συνέδριο, ώστε να μη μείνει κανείς, να απογοητευτείτε πρώτα απ’ όλα εσείς, να πάψετε να στηρίζετε, και ο ΣΥΡΙΖΑ, πλήρως απαξιωμένος, αφενός να μην αλλάξει και αφετέρου να ρευστοποιηθεί σε μία νεφελώδη «Κεντροαριστερά» με «σωτήρα» επιλεγμένο από τη Διαπλοκή.
Διότι αυτά τα σχήματα μόνο μέσω ίντριγκας εμφανίζονται.
Η θέση μου δε μου επιτρέπει να το επιτρέψω.
Είμαι Πρόεδρος όλων. Όχι μίας φράξιας. Χρέος μου είναι να κρατήσω την αξιοπρέπεια του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως την αξιοπρέπεια του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ.
Αν σέβονται έστω λίγο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, να αποκαλύψουν ΤΩΡΑ όλες και όλοι τις ειλικρινείς τους προθέσεις.
Δεν θα επιτρέψω να καίνε τις ελπίδες μας επί δύο μήνες ως το συνέδριο και να φύγουν αφήνοντας αποκαΐδια.
Προσωπικά, θα προχωρήσω όσο μου επιτρέπουν οι ανθρώπινες δυνάμεις. Σε ένα καταστατικό συνέδριο στο οποίο θα αλλάξουν όλα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ή θα γίνει το κόμμα των μελών, των πολιτών, της ανοιχτής κοινωνίας ή θα γίνει ένα κατάλοιπο που το προσπέρασε η εποχή.
Ας σεβαστούμε όλοι τους ανθρώπους που μας στήριξαν και αγωνιούν. Δε χρωστούν τίποτα να τους τραβάμε στον πάτο της προσωπικής ιδιοτέλειας.
Αξιοπρέπεια τώρα. Ώστε να υπάρξει αντιπολίτευση τώρα.
Γιατί παρόλες τις τεράστιες εσωκομματικές προσπάθειες απαξίωσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακόμα και σήμερα έναν φοβάται επειδή δεν τον ελέγχει: Τον δικό σας, τον δικό μας ΣΥΡΙΖΑ.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Η «Κοινο_Τοπία» επιβράβευσε τις φοιτητικές ομάδες Patras Medicine iGEM του Πανεπιστημίου Πατρών για την επιτυχία τους το ’25

Με απόλυτη επιτυχία και συγκινητική ανταπόκριση ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού « Κοινο_Τοπία»...

Το Πανεπιστήμιο Πατρών στο 4ο Πανελλήνιο Forum Πολιτισμού και Τουρισμού στο Αίγιο

Σε πανελλήνιο σημείο συνάντησης για τον πολιτισμό και τον...

Συγκινεί η Βικτώρια Δέλλα ανήμερα των γενεθλίων της Γωγώς Μαστροκώστα

Συγκίνηση προκάλεσε η ανάρτηση της Βικτώριας Δέλλα για τη Γωγώ...

Ακόμη ένα ογκολογικό φάρμακο αποσύρεται από την Ελλάδα

Αναστάτωση στη μεγάλη κοινότητα των ασθενών με καρκίνο του μαστού αλλά...