Σκότωσαν με χειροβομβίδα Ρώσο αξιωματικό επικεφαλής των αεροπορικών επιδρομών στη Μαριούπολη – Δείτε τη στιγμή της φονικής ενέδρας

    Ημερομηνία:

    Νεκρός από έκρηξη χειροβομβίδας που ενεργοποίησε ένας 29χρονος στη Σταυρούπολη έπεσε ο Ρώσος αξιωματικός Ζαούρ Γκουρτζίεφ, ο οποίος ήταν επικεφαλής των αεροπορικών επιδρομών για την κατάληψη της Μαριούπολης.

    Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει, μάλιστα, τη στιγμή της φονικής ενέδρας με δράστη τον 29χρονο Νικίτα Πενκόφ. Στα πλάνα φαίνεται ο 29χρονος να πλησιάζει τον Γκουρτζίεφ και δευτερόλεπτα μετά ακολουθεί μια λάμψη από την έκρηξη της χειροβομβίδας.

    Φλίγκος

    Μετά την επιστροφή του από το μέτωπο, ο Γκουρτζίεφ είχε λάβει θέση αντιδημάρχου στη Σταυρούπολη.

    Ο κυβερνήτης της πόλης, Βλαντιμίρ Βλαντιμίροφ, σε δήλωσή του «έδειξε» τους Ουκρανούς για τον θάνατο του Γκουρτζίεφ. «Όλα τα στοιχεία εξετάζονται, συμπεριλαμβανομένης και της τρομοκρατικής επίθεσης από Ναζί της Ουκρανίας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Ο 34χρονος Γκουρτζίεφ είχε λάβει μέρος στην επιχείρηση «Time of Heroes» για την κατάληψη της Μαριούπολης ενώ είχε παρασημοφορηθεί αρκετές φορές, με ένα από τα μετάλλια να αφορά τη συμμετοχή του στις μάχες για την πόλη Αντιίβκα στην περιοχή του Ντονέτσκ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Εκλογές την Κυριακή για τους Συνέδρους

    O ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας στην τελική ευθεία για την διεξαγωγή...

    σπιράλ: Να συζητηθεί το θέμα της Πλατείας Καλλιπάτειρας στο Δημοτικό Συμβούλιο

    Προτείνει ένταξη στο Τεχνικό Πρόγραμμα ή ήπια διαμόρφωση από...

    Ειρήνη Μουρτζούκου: «Βόμβα» από νέο πόρισμα – Κανένα μωρό δεν πέθανε από φυσικά αίτια

    «Βόμβα» στην υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου και στο θάνατο...

    Ώρα Πατρών: Αποχαιρετάει τον Ορέστη Σκαλτσά- “Καλό σου ταξίδι ενεργέ πολίτη”

    Η Ώρα Πατρών εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Ορέστη...