Σμαράγδα Καρύδη: Δεν είμαι γιαγιά για το εγγόνι του Θοδωρή, είμαι γιατρειά

    Ημερομηνία:

    Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο εγγόνι του συντρόφου της Θοδωρή Αθερίδη.

    «Οι άνθρωποι που περνάνε πολλά χρόνια από την ζωή τους μαζί μου έχουν πει ότι μπορεί να μιλάνε και να λένε το ίδιο πράγμα, το οποίο λες οκ είμαι μόνη μου στο σπίτι. Δεν είμαι γιαγιά για να μην με πει το εγγόνι του Θοδωρή, Σμαράγδα γιατί δεν έχω γίνει μάνα πρώτα. Θα έπρεπε να έχει γίνει αυτή η σειρά που δεν έχει γίνει. Είμαι η γιατρειά.

    Άμα λίγο ξεκολλήσεις και δεις ότι δεν είναι ο εαυτός σου το κέντρο του κόσμου, είσαι οκ. Εγώ κουράζομαι με αυτόν τον ναρκισσισμό, ότι πρέπει διαρκώς να αποδεικνύεις κάτι και να είσαι στην τρίχα και ωραίος. Θέλω και λίγο να είμαι όπως νιώθω».

     

     

    https://www.youtube.com/watch?v=ElQn74UMFEQ

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Αυτοκινητοπομπή των Ταξί στο αγροτικό μπλόκο της Περιμετρικής

    Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ...

    Ανδρέας Τσώκος: «Δημοκρατική συμμετοχή και απλοποίηση των συναλλαγών με το κράτος, προς όφελος των πολιτών»

    Με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Αθανάσιο Μπαλέρμπα,...

    Πότε έρχεται το νέο κύμα κακοκαιρίας από τα Δυτικά

    Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα  πριν τα Χριστούγεννα, με...

    Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλη κοροϊδία

    του Δημήτρη Γ. Παλούμπη, Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών | Διεθνών Σχέσεων...