Snik: Ποια είναι η εντυπωσιακή καλλονή που έκλεψε την καρδιά του γνωστού ράπερ

    Ημερομηνία:

    Εδώ και λίγες ημέρες, το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στη Χαλκιδική, χαλαρώνοντας σε πολυτελές κατάλυμα. Η Γιώτα είναι ανερχόμενο μοντέλο και παράλληλα εργάζεται στον χώρο της εστίασης σε γνωστό στέκι της Θεσσαλονίκης. Εδώ και λίγους μήνες, που βρίσκεται στο πλευρό του Snik, προσπαθεί να τον ακολουθεί στα επαγγελματικά ταξίδια του, προσαρμόζοντας τις δικές της επαγγελματικές υποχρεώσεις.

    Snik: Ποια είναι η εντυπωσιακή καλλονή που έκλεψε την καρδιά του γνωστού ράπερSnik: Ποια είναι η εντυπωσιακή καλλονή που έκλεψε την καρδιά του γνωστού ράπερ

    Φλίγκος

    Πρώτος σταθμός τους ήταν το Παρίσι. Επισκέφθηκαν μαζί την Πόλη του Φωτός και πέρασαν μερικές υπέροχες ημέρες με ρομαντική διάθεση και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Λίγο αργότερα, κάποιες κοινές λήψεις τους στα social media «μαρτύρησαν» την κοινή τους απόδραση στη Γερμανία. Οι πληροφορίες θέλουν τη Γ. Ιωαννίδου να είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, που αποφεύγει να μιλά για τον άνδρα που έχει μπει στη ζωή της, ενώ φαίνεται πως η συμπεριφορά της δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο.

    Παραμένει ενεργή στο Instagram, όπου συνηθίζει να αναρτά σέξι φωτογραφίες. Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί, ενώ μέχρι στιγμής ο Snik δεν έχει επισκεφθεί τον χώρο όπου εργάζεται η σύντροφός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν έρθει στη ζωή του Snik η μελαχρινή καλλονή, μετά τον χωρισμό του από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, υπήρξε ένα ακόμη ειδύλλιο στη ζωή του, το οποίο όμως δεν ευδοκίμησε.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κατερίνα Καινούργιου: Η πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου και οι νέοι συνεργάτες

    Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει στον Alpha για 5η χρονιά, από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στις...

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! Κλέβουν στην αντλία… και δεν το παίρνει κανείς χαμπάρι!

     Πρώτη είδηση την περασμένη εβδομάδα τα «κόλπα» ιδιοκτητών πρατηρίων...

    ΠΑΤΡΑ: “Πρωταθλήτρια” στις τιμές φοιτητικών σπιτιών – Αύξηση 55% σε μια πενταετία

    Με την άνοδο των τιμών στα φοιτητικά σπίτια να φτάνει μέσα...