Σώα στο Πόρτο Ράφτη εντοπίστηκε η 30χρονη Σωτηρία

    Ημερομηνία:

    Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της 30χρονης Σωτηρίας, η οποία εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας στο Πόρτο Ράφτη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε από αστυνομικούς μέσα το αυτοκίνητό της. Στη θέα των αστυνομικών, η 30χρονη έκανε αναστροφή και τράκαρε πάνω σε τοίχο, σύμφωνα με πληροφορίες.

    ICECAP

    Η μητέρα της 30χρονης, την αναζητούσε στο Πόρτο Ράφτη: «Ερχόταν εδώ της άρεσε πολύ, έπαιρνε ένα βιβλίο όταν ήταν στα χειρουργεία που ήταν νοσηλεύτρια. Ερχόταν εδώ και ηρεμούσε».

    Για τον εντοπισμό της 30χρονης είχε κινητοποιηθεί η ειδική εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης του Χαμόγελου του Παιδιού, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων, καθώς και τη Δημοτική Αστυνομία Γλυφάδας, Ηλιούπολης και Αλίμου.

    Νωρίτερα, ο πατέρας της 30χρονης είχε απευθύνει έκκληση μέσω του ALPHA για την επιστροφή της: «Ό,τι έγινε, έγινε, Σωτηρία μου. Να γυρίσεις πίσω για τη μάνα σου και τον πατέρα σου». «Όποια ώρα θέλει, ας γυρίσει στο σπίτι, το σπίτι εδώ είναι δικό της», πρόσθεσε με συγκίνηση.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μιχάλης Κατρίνης: Η καλύτερη άμυνα δεν είναι η επίθεση κ. Δένδια

    Μιχάλης Κατρίνης: Η καλύτερη άμυνα δεν είναι η επίθεση...

    Νέα Αριστερά Αχαΐας: “Όταν η Δημοτική Αρχή της Πάτρας σπεύδει … βραδέως”

    Η Νέα Αριστερά Αχαΐας αναφέρει σε ανακοίνωση της:  Πρόσφατα, η...

    Ποιο ήταν το ζευγάρι των Ελλήνων από την Ελβετία που απανθρακώθηκε στην Εγνατία

    Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές του Πάσχα για το...

    ΠΑΤΡΑ: Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος επισκέφθηκε ιδρύματα της πόλης – ΦΩΤΟ

    Για άλλη μια φορά, εν όψει των Αγίων ημερών...