Social Waste και Θραξ Πανκc έρχονται στην Πάτρα για ένα μοναδικό live

    Ημερομηνία:

    Μια συναυλία που περιμένουν πώς και πώς οι φίλοι της εναλλακτικής μουσικής σκηνής φέρνει στην Πάτρα ο Mojo Live, στις 13 Ιουνίου, στο προαύλειο χώρο του Εργοστασίου Τέχνης “Θάνος Μικρούτσικος”. 

    Ο λόγος φυσικά για τους Social Waste και τους Θραξ Πανκc που ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή που θα στηθεί μπροστά από το Εργοστάσιο Τέχνης, σε έναν χώρο που μετά από ένα καλοκαίρι σχεδόν, παίρνει και πάλι μουσική ζωή.

    Τα δύο συγκροτήματα παίζουν για πρώτη φορά μαζί, όπως διαβάζουμε σε σχετική ανάρτηση. «Έρχονται από διαφορετικές επιρροές και συναντιούνται στα μουσικά Βαλκάνια!

    Φλίγκος

    Χιπ χοπ οι μεν, punk οι δε, όμως μεγάλωσαν εδώ, στους ίδιους δρόμους και την ίδια κουλτούρα, και αγαπούν τα παραδοσιακά όργανα και μελωδίες, δημιουργώντας εκρηκτικές μουσικές!

    Social Waste και Θραξ Πανκc, δύο συγκροτήματα χτισμένα πάνω σε συνεργατικό πλαίσιο, που τους ενώνουν όχι μόνο η μουσική αλλά και οι αξίες τους, ο αδιαμεσολάβητος τρόπος επαφής με το κοινό και τους φίλους τους και η πίστη στις αρχές τους.

    Μάλλον είναι τυχαίο που δεν έχουν συμπράξει μέχρι στιγμής όμως ήρθε η ώρα! Social Waste και Θραξ Πανκc μαζί στη σκηνή κι ετοιμαζόμαστε από τώρα!

    Παραγωγή: Goodheart Productions».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Η οικιακή βοηθός άρπαξε 30.000 ευρώ

    Αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 39χρονης ελληνίδας...

    Πανεύκολη συνταγή για σπιτικό ψωμί με μόλις 4 υλικά – Απαιτεί μόνο 15 λεπτά προετοιμασίας

    Θέλετε να φτιάξετε σπιτικό ψωμί αλλά σας φοβίζει η...

    Λάρισα: Νέες μαρτυρίες για την κακοποίηση των δύο παιδιών – Οι γείτονες έβλεπαν ψαλίδια πάνω στο κρεβάτι τους

    Μετά τη μητέρα των κακοποιημένων παιδιών στη Λάρισα, τον δρόμο...

    Βόλος: Απείλησε την πρώην σύντροφο ότι θα φωνάξει μπράβους

    Την πρώην σύντροφό του και μητέρα των τριών παιδιών...