Σοφία Μαριόλα: Γενέθλια χωρίς τον «αντρούλη» της – Οι φωτογραφίες και το μήνυμά της

    Ημερομηνία:

    Ιδιαίτερη ήταν η τελευταία μέρα του Μαρτίου για τη Σοφία Μαριόλα καθώς είχε τα γενέθλιά της. Τα φετινά γενέθλια ήταν διαφορετικά καθώς έλειπε από το πλευρό της ο Στράτος Τζώρτζογλου o οποίος βρίσκεται στη «Φάρμα».

    Η ίδια πάντως τα γιόρτασε έχοντας στο πλευρό της καλούς και εκλεκτούς φίλους οι οποίοι της έκαναν έκπληξη. Η ίδια σε ανάρτησή της δείχνει την εντυπωσιακή τούρτα που της ετοίμασαν και στέλνει το μήνυμά της.

    «Ευχαριστώ για τις ευχές σας πρώτη φορά λείπει ο αντρούλης μου απο δίπλα μου όμως λίγοι αλλά καλοί φίλοι μου κάνανε αυτή την έκπληξη και μου φτιάξανε την μέρα!!! (Με ασφάλεια φυσικά). Νιώθω άπειρη ευγνωμοσύνη για τον ένα ακόμα ευτυχισμένο χρόνο που έζησα! Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από το να έχεις χαμογελαστούς ανθρώπους γύρω σου και να έχεις βάλει κι εσύ το λιθαράκι σου σε αυτό! Σας ευχαριστώ πολύ, σας αγαπώ πολύ! Με υγεία και ελεύθεροι σύντομα».

    sofia1
    sofia2
    sofia3

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η δημοτική αρχή Πάτρας στο πλευρό των συνταξιούχων – φωτό

    Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Διονύση...

    Πάτρα: Στους δρόμους οι συνταξιούχοι – φωτό

    Στους δρόμους βγήκαν σήμερα οι συνταξιούχοι και στην Πάτρα, οι οποίοι πραγματοποίησαν...

    Πάτρα: Ο Δήμος μαζεύει αύριο τις κατεστραμμένες εξέδρες στη μαρίνα

    Σε ανάσυρση των κατεστραμμένων προβλητών προχωρά ο Δήμος Πατρέων, από...

    Γιατί οι αρχαίοι Έλληνες έκαναν πρόταση γάμου πετώντας ένα μήλο στις αγαπημένες τους;

    Ο θεσμός του γάμου είναι αρχαιότατος. Στις πιο μοντέρνες...