Σοφία Μαριόλα: Γενέθλια χωρίς τον «αντρούλη» της – Οι φωτογραφίες και το μήνυμά της

    Ημερομηνία:

    Ιδιαίτερη ήταν η τελευταία μέρα του Μαρτίου για τη Σοφία Μαριόλα καθώς είχε τα γενέθλιά της. Τα φετινά γενέθλια ήταν διαφορετικά καθώς έλειπε από το πλευρό της ο Στράτος Τζώρτζογλου o οποίος βρίσκεται στη «Φάρμα».

    Η ίδια πάντως τα γιόρτασε έχοντας στο πλευρό της καλούς και εκλεκτούς φίλους οι οποίοι της έκαναν έκπληξη. Η ίδια σε ανάρτησή της δείχνει την εντυπωσιακή τούρτα που της ετοίμασαν και στέλνει το μήνυμά της.

    «Ευχαριστώ για τις ευχές σας πρώτη φορά λείπει ο αντρούλης μου απο δίπλα μου όμως λίγοι αλλά καλοί φίλοι μου κάνανε αυτή την έκπληξη και μου φτιάξανε την μέρα!!! (Με ασφάλεια φυσικά). Νιώθω άπειρη ευγνωμοσύνη για τον ένα ακόμα ευτυχισμένο χρόνο που έζησα! Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από το να έχεις χαμογελαστούς ανθρώπους γύρω σου και να έχεις βάλει κι εσύ το λιθαράκι σου σε αυτό! Σας ευχαριστώ πολύ, σας αγαπώ πολύ! Με υγεία και ελεύθεροι σύντομα».

    GLEARNET
    sofia1
    sofia2
    sofia3

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ «ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» Ή ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΑΠΑΤΩΝ;

      Του Χρήστου Πατούχα Πάτρα 14 Οκτωβριου 2025 Ήταν αρκετή η παραίτηση...

    DigiWest: Ο Οριστικός Πίνακας Αποτελεσμάτων – Έναρξη Ψηφιακού Μετασχηματισμού των Επιχειρήσεων στη Δυτική Ελλάδα

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προβαίνει στη δημοσίευση του Οριστικού...

    Πάτρα: Πέρασε αντίθετα στις «αιματοβαμμένες» γραμμές του τρένου – φωτό

    Κίνδυνος-θάνατος ο οδηγός στις γραμμές της Βενιζέλου. Θέλει να...

    Αιγιάλεια: «Σκούπα» σε κοινόχρηστους χώρους

    Συνολικά 43.000 ευρώ ενέκρινε ο Δήµος Αιγιάλειας για τη...