Σοφία Μπεκατώρου: Στο πλευρό της 756 αθλήτριες του υγρού στίβου

    Ημερομηνία:

    Συνεχίζεται το κύμα συμπαράστασης στο πρόσωπο της Σοφίας Μπεκατώρου, μετά τις καταγγελίες για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας. Σε μια συμβολική, αλλά και ουσιαστική κίνηση, 756 αθλήτριες του υγρού στίβου (Κολύμβηση κλασική, τεχνική, υδατοσφαίριση, συγχρονισμένη κολύμβηση) υπογράφουν μια κοινή ανακοίνωση και ενώνουν τις φωνές τους με στόχο να μπουν όρια στη συμπεριφορά όλων των εμπλεκομένων με τον αθλητισμό.

    Το κείμενο αναφέρει:

    Ενωθήκαμε όλες μαζί για να υπενθυμίσουμε, πως τα οφέλη του αθλητισμού που εμείς βιώσαμε είναι πολύ περισσότερα και ουσιαστικότερα από όσα μας ενόχλησαν. Δεν ξεχνάμε ότι οφείλουμε πολλά στο ότι υπήρξαμε αθλήτριες. Η κίνηση μας αυτή αποσκοπεί στο να μπούνε όρια στη συμπεριφορά όλων των εμπλεκομένων με τον αθλητισμό.

    Θέλουμε πρωτίστως να μην υποτιμηθεί η προσφορά του αθλητισμού στους νέους και στο κοινωνικό γίγνεσθαι και ταυτόχρονα να προστατευθούν οι νέοι αθλητές και οι αθλήτριες, από κακόβουλες ενέργειες».

    Ομόφωνα και ομόψυχα:

    756 αθλήτριες του υγρού στίβου

    (Κολύμβηση κλασική, τεχνική, υδατοσφαίριση, συγχρονισμένη κολύμβηση).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΩΝ ΠΥΡΓΟΥ: Φωτιά σε ΙΧ δίπλα από βενζινάδικο – ΦΩΤΟ

    Στις φλόγες τυλίχθηκε ΙΧ αυτοκίνητο στην Πατρών Πύργου στο...

    Η Air China εγκαινιάζει την πρώτη διεθνή πτήση με το νέο αεροσκάφος C909

    Η πρώτη διεθνής πτήση της Air China με τη χρήση του κινεζικού επιβατικού...

    ΙΕΛΚΑ για σούπερ μάρκετ: Φτηνότερα απορρυπαντικά, ακριβότερα τα κρέατα – Τι άλλαξε τον Ιούνιο

    Μικρή υποχώρηση κατά 0,35% κατέγραψαν οι τιμές στα σούπερ μάρκετ τον Ιούνιο...

    Στις Βρυξέλλες με τον Ευρωπαίο Επίτροπο ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Φ. Ζαΐμης

    Στις Βρυξέλλες, ως Πρόεδρος της Επιτροπής Βαλκανίων & Ευξείνου...