ΣΟΚ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Βρήκε άνδρα νεκρό… σε καρέκλα του μαγαζιού του

    Ημερομηνία:

    Σοκ για περαστικούς αλλά και για ιδιοκτήτη καταστήματος στην Πάτρα σήμερα το πρωί, προκάλεσε η θέα ενός ανθρώπου ο οποίος καθόταν σε καρέκλα της επιχείρησης.

    Όταν τον προσέγγισαν κατάλαβαν αμέσως πως ο άνδρας είχε καθίσει στην καρέκλα του καταστήματος χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, ενώ σε κοντινή απόσταση βρισκόταν πρόχειρα σταθμευμένο το φορτηγό του.

    Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και διαπιστώθηκε πως ο άνδρας ήταν νεκρός.

    Φλίγκος

    Στο σημείο έφθασαν και αστυνομικοί, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται πως ο άτυχος άνδρας “έσβησε” από παθολογικά αίτια.

    Όπως όλα δείχνουν ο 56χρονος Πατρινός αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ οδηγούσε στην οδό Γλαύκου, στάθμευσε το φορτηγό του και κάθισε σε μία καρέκλα στο κατάστημα που βρήκε μπροστά του όπου κλαι άφησε την τελευταία του πνοή.

    Μάλιστα σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία στο χέρι του βρέθηκε και μία φαρμακευτική συσκευή εισπνοών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Αυτή είναι η νέα μονάδα για καρκινοπαθείς που χάρισε στο Νοσοκομείο Ρίου, η Μαριάννα Λάτση – ΦΩΤΟ

    Τη νέα δωρεά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε στις...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/