ΣΟΚ: Κηδεύεται το απόγευμα ο Κωνσταντίνος Καραμπέτσος

    Ημερομηνία:

    Ένα νέο παλικάρι, έφυγε χθες το μεσημέρι τόσο πρόωρα και τόσο άδικα από τη ζωή. Ο Κωνσταντίνος Καραμπέτσος, 36 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα του φαγητού, στο σπίτι του στην Αχλαδινή, μπροστά στα μάτια των γονιών του.

    Ο Κωνσταντίνος ήταν ένα αγαπητό και καλόψυχο παλικάρι, στην τοπική κοινωνία του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

    Μαζί με τους γονείς του ασχολείτο σε αγροτικές εργασίες με τις τοπικές καλλιέργειες, όπως κάστανα, ενώ είχε αναπτύξει δραστηριότητα και στη μελισσοκομία.

    Όμως ο Κωνσταντίνος ήταν και κοντά στο Θεό, καθώς ήταν ιεροψάλτης στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Λιναριάς. Ανάμεσα στη φύση και την εκκλησία, έβρισκε τη γαλήνη της ψυχής του.

    Στην τοπική κοινωνία ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η απώλειά του, συγχωριανοί και φίλοι εξέφρασαν την θλίψη τους.

    Τα ακριβή αίτια του θανάτου του, αναμένεται να γίνουν γνωστά αύριο μετά την νεκροψία στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών

    Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στις 4.30 το απόγευμα στην Αχλαδινή.

    karampetsos2

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Συνεχίζεται ο θρήνος για τον 21χρονο Νίκο – Ανδρέα Τσίρκα από την Εγλυκάδα

    Συνεχίζεται ο θρήνος για τον 21χρονο Νίκο – Ανδρέα...

    Πνίγηκε από μπανάνα – Μοιραίο γεύμα για γυναίκα

    Σκηνές τραγωδίας εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα σε γειτονιά του...

    Πάτρα: Αναβάλλεται το προγραμματισμένο για αύριο Pink the City 2025

    Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η προγραμματισμένη δράση Pink...

    Εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Γερασίμου, στην Πάτρα

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Σύλλογος των εν Πάτραις Κεφαλλήνων “Ο Άγιος Γεράσιμος”,...