Σοκ με πατέρα που βίαζε για 18 χρόνια την κόρη του με νοητική υστέρηση – Απέκτησε μαζί της 2 παιδιά

    Ημερομηνία:

    Σοκ στη Βόρεια Ελλάδα έχει προκαλέσει η σύλληψη 52χρονου πατέρα, ο οποίος βίαζε για 18 ολόκληρα χρόνια την κόρη του με νοητική υστέρηση και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, την άφησε έγκυο και έφερε στον κόσμο δύο παιδιά, που σήμερα είναι ενός και επτά ετών.

    Οι αστυνομικοί μετά από καταγγελίες, έκαναν έρευνα στο σπίτι του 52χρονου σε χωριό της Θράκης, και τον συνέλαβαν. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ομολόγησε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας, ότι βίαζε την 26χρονη κόρη του εκμεταλλευόμενος το νοητικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

    Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ασελγούσε σε δύο ακόμη κόρες του, ηλικίας 20 και 23 ετών. Τα παιδιά της οικογένειας εξετάστηκαν από τον ιατροδικαστή Θράκης, για να διαπιστωθεί αν έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον κατηγορούμενο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Δισκοθετων Πάτρας διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση

    Για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Δισκοθετων Πάτρας διοργανώνει...

    Στροφή στη μπύρα για τους Έλληνες παρά την κρίση στην ΕΕ (πίνακες)

    Για πολλά χρόνια, η μπύρα στην Ελλάδα βρισκόταν χαμηλά στις προτιμήσεις...

    Πλειστηριασμοί: Εβδομάδα- «φωτιά» με βαριά και επώνυμα σφυριά

    Με αρκετά βαριά και… επώνυμα σφυριά αναμένεται να κυλήσει η εβδομάδα...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ: “Εφυγε” μετά από τροχαίο η μητέρα γνωστού συνδικαλιστή

    Θλίψη και συγκίνηση έχει προκαλέσει στην εκπαιδευτική κοινότητα της...