ΣΟΚ! Πέθανε 19χρονος μέσα σε αυτοκίνητο! Τι έδειξε η νεκροψία στο Νοσοκομείο Ρίου

    Ημερομηνία:

    Σόκαρε την τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας ο αιφνίδιος θάνατος 19χρονου που επέβαινε σε όχημα που κινούνταν στην Ιόνια Οδό.

    Ο 19χρονος έχασε τις αισθήσεις του ενώ επέβαινε σε αυτοκίνητο ΙΧΕ που κινούνταν χθες το απόγευμα στο ύψος της Αμφιλοχίας και κατευθυνόταν προς Ιωάννινα.

    Διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας αλλά ήταν ήδη αργά δυστυχώς, απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

    Η σορός του 19χρονου μεταφέρθηκε στην Πάτρα για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να διαφωτιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή έδειξε πως η αιτία θανάτου είναι η ανακοπή καρδιάς ενώ αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις για τα ακριβή αίτια.

    Η σορός του 19χρονου μεταφέρεται στη Βόρεια Αλβανία όπου θα γίνει η ταφή του, όπως αναφέρει το e-maistros.gr.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Εγκαινιάστηκε το κατάστημα που ντύνει τις γυναίκες της Πάτρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc/

    Δικαστήριο καταδίκασε σε χειρουργικό ευνουχισμό έναν άνδρα για τον βιασμό 6χρονου κοριτσιού

    Δικαστήριο στη Μαδαγασκάρη καταδίκασε άνδρα σε χειρουργικό ευνουχισμό για τον βιασμό ενός παιδιού το...

    Ειρήνη Μουρτζούκου: Σοκάρει η εξομολόγηση της Κατερίνας (βίντεο)

    Σοκάρει η εξομολόγηση της Κατερίνας, της κουμπάρας και πρώην...