ΣΟΚ! Πέθανε 20χρονος ποδοσφαιριστής

    Ημερομηνία:

    Σε βαθύ πένθος βρίσκεται η Σίφνος, καθώς σήμερα «έφυγε» από τη ζωή ένας νέος άνθρωπος, ένας νέος ποδοσφαιριστής.

    Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα νέο παιδί μόλις 20 ετών, ποδοσφαιριστής του Πανσιφναικού, σύμφωνα με το cycladeslive.gr.

    Η ανακοίνωση της ομάδας του ποδοσφαιριστή

    Ακολουθεί η ανακοίνωση του Πανσιφναϊκού που ο 20χρονος ήταν ποδοσφαιριστής του:

    «Η σημερινή μέρα έφερε μια άσχημη είδηση για την Σίφνο και για την ομάδα μας. Ένα από τα αγαπημένα και ταλαντούχα παιδιά ,που ήταν στην ομάδα από πολύ μικρή ηλικία, έφυγε από την ζωή, σκορπίζοντας την θλίψη σε όλους μας. Όλα το Δ.Σ, οι προπονητές, οι αθλητές του Συλλόγου εκφράζουμε τα Ειλικρινή μας Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση μας.

    Φλίγκος

    Σε ένδειξη πένθους οι αγώνες των τμημάτων μας ,σε Τήνο(ανδρικό) και στην Σίφνο(Κ14 & Κ12) αυτό το Σαββ/κο ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ.

    Καλό Παράδεισο μικρέ……και μάθε τους λίγη μπάλα εκεί ψηλά».

    Στη συνέχεια και ο ΠΑΣ Τήνου ομάδα με την οποία θα αγωνίζονταν ο Πανσιφναικός αύριο Σάββατο στην Α’ Κατηγορία Κυκλάδων, πραγματοποίησε ανάρτηση με συλλυπητήρια κι ενημέρωσε τους δικούς του φιλάθλους, ότι ο προγραμματισμένος αγώνας αναβάλλεται.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παγκόσμιοι Παιδικοί Αγώνες 2027: Συνάντηση Δημάρχων με τον Αναπληρωτή Υπουργό Γιάννη Βρούτση

    Την πλήρη και πολυεπίπεδη στήριξη του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Ιωάννη...

    ΠΑΤΡΑ: «Το Θηρίο» του Μπερτράντ Μπονελό στην Κινηματογραφική Λέσχη

    Η οραματική και βαθιά συναισθηματική, ταινία του Μπερτράντ Μπονελό,...

    Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας: Παράταση Εκθέσεων και Δράσεων

    Το Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την παράταση των...

    ΕΕ: Ψηφίστηκαν τα αντίμετρα στους δασμούς Τραμπ – Σε ισχύ από τις 15 Απριλίου

    Τα κράτη μέλη της ΕΕ ψήφισαν σήμερα υπέρ της...