ΣΟΚ! Πέθανε ο Νίκος Μπογονικολός – Κατέρρευσε ενώ περπατούσε στα Ζαρουχλέϊκα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Πιο φτωχή είναι η αθλητική δημοσιογραφική οικογένεια, καθώς έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Νίκος Μπογονικολός στα 70 του χρόνια.

    Αθλητικός συντάκτης αρχικά στην εφημερίδα Ημέρα και στη συνέχεια επί σειρά ετών στην Πάτρα Σπορ και στην Πελοπόννησο απ’ όπου συνταξιοδοτήθηκε πριν από μερικά χρόνια.

    Στα νεανικά του χρόνια είχε αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της Παναχαϊκής και το δέσιμο του με την ομάδα παρέμενε ιδιαίτερο.

    Ο Νίκος Μπογονικολός σύμφωνα με πληροφορίες αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε ενώ περπατούσε στην οδό Αλαμάνας στα Ζαρουχλέικα.

    Κλήθηκε το ΕΚΑΒ που έφθασε στο σημείο και τον παρέλαβε χωρίς τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή για να διακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.

    ΠΑΤΡΑ
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παρεμβάσεις στην εικόνα εισόδου στο Αίγιο

    Βάρος στον καλλωπισμό της ανατολικής εισόδου του Αιγίου έχει...

    Kι άλλο περιστατικό με σοβάδες – Ζημιές σε ΙΧ στην Αγυιά

    Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με την πτώση σοβάδων...

    Παραλίες Αιγιάλειας: Ποια Εταιρία πήρε τη δουλειά με τους ναυαγοσώστες

    Τις διαδικασίες για την τοποθέτηση ναυαγοσωστών στις πολυσύχναστες ακτές...

    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: Εθελοντική αιμοδοσία με θερμή ανταπόκριση στο κάλεσμα

    Θερμή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για...