Η Ντίνα Τσενικλόγλου δεν είναι ανάμεσά μας, ανείπωτη θλίψη προκαλεί σε Μεσολόγγι και Πρέβεζα η θλιβερή είδηση για τον πρόωρο θάνατο της 42χρονης.
Η νέα γυναίκα με το υπέροχο βλέμμα και την καλοσυνάτη ψυχή βρέθηκε στο Μεσολόγγι για σπουδές και παρέμεινε στο τόπο μετά την ολοκλήρωσή τους.
Δυστυχώς, η ευτυχία που βίωσαν δεν έμελλε να κρατήσει για πολύ.
Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε με δύναμη ψυχής σοβαρή ασθένεια ωστόσο η κατάληξη δεν ήταν αυτή για την οποία όλοι προσεύχονταν.
Η Ντίνα Τσενικλόγλου δούλευε ως Ιδιωτική Υπάλληλος σε γνωστή επιχείρηση της Ι.Π. Μεσολογγίου και ξεχώριζε για το ήθος και τον επαγγελματισμό της.
Ενδεικτική είναι μια ανάρτηση συνεργάτιδας της στο λογαριασμό της στο Facebook:
«Δεν ήσουν μια απλή υπάλληλος για εμάς !!!
Ήσουν το κορίτσι της καρδιάς μας! Ένας άγγελος!!!
Δε θα ξεχάσω εκείνο το υπέροχο γέλιο σου και τα αστεία που κάναμε!!!
Καλό σου ταξίδι γλυκιά μου στην γειτονιά των αγγέλων!!!».
Και μια αγαπημένη της φίλη σχολίασε:
«Καλό σου ταξίδι.
Δεν θα κλάψω γιατί Έφυγες θα χαίρομαι γιατί έζησες.
Γι’ αυτά που άφησες πίσω γι’ αυτά που δημιούργησες για αυτά που πέτυχες για όλους τους ανθρώπους που ενέπνευσες με τη δύναμη σου κ τη θετική σου ενέργεια.
Για το ότι ήσουν ένας φοβερός άνθρωπος ένας καλός άνθρωπος ένας ηθικός άνθρωπος.
Καλό ταξίδι αγαπημένη μου στις γειτονιές των αγγέλων γιατί ένας άγγελος ήσουν και κει σαν άγγελος θα λάμπεις!».