ΣΟΚ! “Εφυγε” στα 54 ο Δημήτρης Κίτσος

    Ημερομηνία:

    «Έφυγε»… ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 54 ετών, ο αστυνομικός Δημήτρης Κίτσος, που ήταν Υποδιοικητής του Τμήματος Τροχαίας Πύργου και είχε τον βαθμό του Υπαστυνόμου Α’.

    Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του άτυχου Δημήτρη Κίτσου σήμερα νωρίς το μεσημέρι, πιθανότατα από καρδιακό επεισόδιο ( ανακοπή καρδιάς) σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία και στους συναδέλφους του καθώς ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία της πόλης αλλά και στην αστυνομική οικογένεια της Ηλείας.

    Είχε επίσης διατελέσει επι σειρά ετών και Διαιτητής, μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ηλείας με σημαντική προσφορά στο Ηλειακό ποδόσφαιρο.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος Δημήτρης Κίτσος αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία και κλήθηκε το ΕΚΑΒ προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Πύργου, αλλά δυστυχώς το πλήρωμα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ, μόλις έφθασαν στο σημείο απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.

    Πιθανολογείται ότι ο θάνατος του προήλθε από ανακοπή καρδιάς ενώ η ιατροδικαστική εξέταση που διατάχθηκε και θα διενεργηθεί θα δώσει απαντήσεις στην ακριβή αιτία του θανάτου του.

    Ο Δημήτρης Κίτσος υπηρετούσε στην ΕΛ.ΑΣ. για περισσότερα από 35 χρόνια εκ των οποίων τα περισσότερα σε υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας της Ηλείας. Ήταν παντρεμένος με την επίσης αστυνομικό Γεωργία Τσουμπελή και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ελλάδα στο χείλος της απώλειας ευρωπαϊκών πόρων για τα απορρίμματα

    Η διαχείριση απορριμμάτων εξελίσσεται σε «ωρολογιακή βόμβα» για τη χώρα, καθώς η...

    NIKOΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Τέσσερις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα

    Το προσεχές Σαββατοκύριακο, 20-21 Σεπτεμβρίου, θα βρίσκεται στον Νομό...

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Συνάντηση με τον Μ. Χρυσοχοϊδη για την ενίσχυση της αστυνομίας στην Αχαΐα

    Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη...

    Πάτρα: Συγκλονιστική αποκάλυψη: Ετσι σκότωνε τα παιδιά η Μουρτζούκου

    Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων...