ΣΟΚ! Σκοτώθηκε 39χρονος Πατρινός! Περίμενε το πρώτο του παιδί

    Ημερομηνία:

    Τραγωδία με θύμα Πατρινό ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Ο άτυχος Γιώργος Καραΐσκος μόλις στα  39 του σκοτώθηκε χθες τα ξημερώματα στην Σάμο και ενώ είχε σηκωθεί να πάει στην δουλειά του.

    Το μοιραίο τροχαίο συνέβη λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι του. Αυτοκίνητο τύπου βαν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε και παρέσυρε τον 39χρονο δικυκλιστή, ο οποίος κατέληξε στο σημείο του δυστυχήματος.

    Ο Γιώργος Καραΐσκος ήταν αρραβωνιασμένος και μάλιστα με την σύζυγο του, που κατάγεται από την Σάμο, περίμεναν το πρώτο τους παιδί και ετοιμάζονταν να παντρευτούν.

    Ο 39χρονος με καταγωγή από την Πάτρα και τα Τρίκαλα, τα προηγούμενα χρόνια ζούσε στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και εργαζόταν ως οδηγός.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Καμία απάντηση για τις τεράστιες και επικίνδυνες λακκούβες στους δρόμους

    Από αναγνώστη λάβαμε τοι εξής: Πρόσφατα υπέβαλα αναφορά στην...

    Αυστραλία: Τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς σε διάσημη παραλία του Σίδνεϊ – Πληροφορίες για πολλά θύματα

    Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στην παραλία Μπόνταϊ του Σίδνεϊ μετά...

    Σε απόγνωση έχουν περιέλθει οι οδηγοί λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας

    Με το θέμα έχουμε ασχοληθεί και στο παρελθόν αλλά...

    Σοβαρά ζητήματα ασφάλειας και λειτουργικότητας καταγράφονται στο 1ο Νηπιαγωγείο Δεμενίκων!

    Σοβαρά ζητήματα ασφάλειας και λειτουργικότητας καταγράφονται στο 1ο Νηπιαγωγείο...