Σοκ στη Δυτική Ελλάδα: Γρονθοκόπησε την γυναίκα του μπροστά στη 12χρονη κόρη τους

    Ημερομηνία:

    Τα τραύματα που υπέστη μια 42χρονη γυναίκα από τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον 54χρονο σύζυγό της σε ένα χωριό του δήμου Αγρινίου θα θεραπευτούν.

    Δεν θα θεραπευτούν, όμως, τα ψυχικά τραύματα που προκλήθηκαν στην 12χρονη κόρη τους, μπροστά στα μάτια της οποίας διαδραματίστηκαν οι βίαιες σκηνές.

    Το σοβαρό επεισόδιο συνέβη τη νύχτα της Τετάρτης, όταν ο 54χρονος “νταής” αρχικά έβρισε και απείλησε τη γυναίκα του, αλλά στη συνέχεια άρχισε να χτυπά αλύπητα με κλωτσιές και γροθιές στο κεφάλι!

    Η άτυχη 42χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου παραμένει για νοσηλεία. Εκεί κατήγγειλε τον σύζυγό της, ο οποίος συνελήφθη από την Άμεση Δράση και προσήχθη στο τοπικό τμήμα, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

    Τραυμάτισε την σύντροφό της

    Σε άλλο ένα περιστατικό βίας μεταξύ συντρόφων χρειάστηκε να επέμβουν οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο, μετά την καταγγελία μιας 41χρονης γυναίκας ότι, το βράδυ της Τετάρτης, η 35χρονη σύντροφός της με την οποία συγκατοικούν σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης την απείλησε, την εξύβρισε και εκτόξευσε διάφορα αντικείμενα εναντίον της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 35χρονη και την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, που της άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και ελαφρά σωματική βλάβη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Τι θα γίνει στον παλιό σταθμό ΚΤΕΛ στην οδό Ζαϊμη; Τα σενάρια

    Σε πλήρη λειτουργία έχει τεθεί πλέον ο νέος σταθµός...

    Πληθαίνουν οι διαδικτυακές απάτες από εταιρείες-«φαντάσματα»

    Ραγδαία αύξηση των επενδυτικών απατών στο Διαδίκτυο παρατηρείται τον τελευταίο καιρό, με...

    Το πάρκο για skaters στην Πάτρα… μάλλον αργεί πολύ!

    To έχουν ζητήσει εδώ και καιρό οι skaters της...

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό είναι το SMS απάτη που σας «κλέβουν» τα στοιχεία e – banking

    Τα μηνύματα περιέχουν έναν σύνδεμο τον οποίο αν τον...