Σοκ στην Αλεξανδρούπολη- Άντρας έσπασε το χέρι της μητέρας των παιδιών του και έβαλε φωτιά

    Ημερομηνία:

    Δεν έχει συλληφθεί ακόμα σεσημασμένος που κατηγορείται για πολλά αδικήματα και βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν άρχισε να βρίζει και να απειλεί την 30χρονη σύντροφο και μητέρα των δυο παιδιών του, ενώ την ξυλοκόπησε τόσο πολύ που της προκάλεσε κάταγμα στο αριστερό χέρι.

    Το ανατριχιαστικό επεισόδιο συνέβη στο σπίτι της οικογένειας στην Αλεξανδρούπολη, όπου μάλιστα ο δράστης έβαλε φωτιά στον καναπέ με τον αναπτήρα του και η κοπέλα αναγκάστηκε να τη σβήσει για να μην επεκταθεί, παρ’ όλο που υπέφερε από τον τραυματισμό της.

    Αμέσως μετά, ο «νταής» έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ η 30χρονη κατέφυγε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας για να τον καταγγείλει. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που διαπίστωσαν ότι είναι παλιός τους γνώριμος και τον είχαν συλλάβει για διάφορα ποινικά αδικήματα, δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν στα όρια του αυτοφώρου.

    Η 30χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματα που έφερε στο πρόσωπο και το σώμα και έβαλαν γύψο στο σπασμένο χέρι της. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί τη μετέφεραν μαζί με τις δύο ανήλικες κόρες της σε δομή όπου θα φιλοξενηθεί ασφαλής, αλλά δεν είχε κινητό τηλέφωνο για να εγκαταστήσει το panic button.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    7 βίαιοι δικτάτορες που ίσως δεν γνωρίζατε

    Οι δημοκρατικές κυβερνήσεις ήταν μια πολυτέλεια, που λίγοι άνθρωποι...

    Δυτική Ελλάδα: Συναγερμός για 31χρονο! Δεν πήγε στην δουλειά του το πρωί και έχει εξαφανισθεί! Ψάχνουν τις κάμερες

    Γράφει ο Σωτήρης Καρέλης  Συναγερμός έχει σημάνει στο αστυνομικό τμήμα...

    Σεξ – Διάρκεια: Πόσα λεπτά θεωρούνται ιδανικά; Η απάντηση θα σας εκπλήξει

    Σύμφωνα με μελέτη  σε ετερόφυλα ζευγάρια από πέντε διαφορετικές χώρες σχετικά...

    Πώς θα βοηθήσετε το παιδί σας να ξεπεράσει το άγχος για το τεστ

    Όποτε το παιδί σας έχει τεστ στο σχολείο, χάνει...