Σοκ στην Αλεξανδρούπολη- Άντρας έσπασε το χέρι της μητέρας των παιδιών του και έβαλε φωτιά

Ημερομηνία:

Δεν έχει συλληφθεί ακόμα σεσημασμένος που κατηγορείται για πολλά αδικήματα και βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν άρχισε να βρίζει και να απειλεί την 30χρονη σύντροφο και μητέρα των δυο παιδιών του, ενώ την ξυλοκόπησε τόσο πολύ που της προκάλεσε κάταγμα στο αριστερό χέρι.

Το ανατριχιαστικό επεισόδιο συνέβη στο σπίτι της οικογένειας στην Αλεξανδρούπολη, όπου μάλιστα ο δράστης έβαλε φωτιά στον καναπέ με τον αναπτήρα του και η κοπέλα αναγκάστηκε να τη σβήσει για να μην επεκταθεί, παρ’ όλο που υπέφερε από τον τραυματισμό της.

Αμέσως μετά, ο «νταής» έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ η 30χρονη κατέφυγε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας για να τον καταγγείλει. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που διαπίστωσαν ότι είναι παλιός τους γνώριμος και τον είχαν συλλάβει για διάφορα ποινικά αδικήματα, δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν στα όρια του αυτοφώρου.

Η 30χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματα που έφερε στο πρόσωπο και το σώμα και έβαλαν γύψο στο σπασμένο χέρι της. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί τη μετέφεραν μαζί με τις δύο ανήλικες κόρες της σε δομή όπου θα φιλοξενηθεί ασφαλής, αλλά δεν είχε κινητό τηλέφωνο για να εγκαταστήσει το panic button.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Καθημερινή «πληγή» οι απάτες

Τo βλέπετε, το διαβάζετε, το ακούτε… Τέλος δεν έχουν...

Νέες πλημμύρες στο Νεπάλ: Καταστράφηκαν σπίτια και γέφυρες – Τουλάχιστον 5 αγνοούμενοι – ΒΙΝΤΕΟ

Νέο κύμα πλημμυρών πλήττει τις τελευταίες ώρες το Νεπάλ...

Πάτρα: Ζωντάνεψαν επί σκηνής το πόνο του ξεριζωμού, μέσα από την παράσταση “Η μικρή μας Σμύρνη” (φωτο)

Με εξαιρετική επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η παράσταση: «Η μικρή μας...

Στην Κύπρο αντιπροσωπεία του Δήμου Καλαβρύτων – Συνάντηση του Δημάρχου με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη,...