Σοκ στην Αργεντινή: Αυτοκτόνησε 30χρονος ποδοσφαιριστής

    Ημερομηνία:

    Θλίψη επικρατεί στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής και της Νότιας Αμερικής, μετά την είδηση ότι ο Σαντιάγκο Γκαρσία αυτοκτόνησε σε ηλικία 30 ετών.

    Ο Ουρουγουανός φορ, βασικός ποδοσφαιριστής της Γοδόι Κρουζ εδώ και μια πενταετία, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Μεντόσα και οι Αρχές αποφάνθηκαν πως πρόκειται για αυτοκτονία. Το τελευταίο διάστημα δεχόταν ψυχιατρική θεραπεία, δίνοντας «μάχη» με την κατάθλιψη.

    Με 17 γκολ σε 26 συμμετοχές τη σεζόν 201718, ήταν ένας από τους πιο ικανούς επιθετικούς της Primera Division στην Αργεντινή, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν και στις Νασιονάλ Μοντεβιδέο, Ατλέτικο Παραναένσε και Κασίμπασα.

    Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το «TyC Sports», είχε προτάσεις από τρεις διαφορετικές ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του και συγκεκριμένα από τις Βελέζ Σάρσφιλντ, Χιμνάσια Λα Πλάτα και Εστουδιάντες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Κατερίνα Καινούργιου στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της (φωτογραφία)

    Η Κατερίνα Καινούργιου η οποία διανύει μία από τις πιο όμορφες...

    Το ταχυδρομείο στην Δάφνη Καλαβρύτων και η σημασία του

    Εγραψε ο γνωστός Πατρινός με το ψευδώνυμο στο διαδικτυο...

    Τρεις 22χρονοι μόλις έγιναν δισεκατομμυριούχοι – Πώς έσπασαν το ρεκόρ του Mark Zuckerberg

    Τρεις 22χρονοι παιδικοί φίλοι έγιναν οι νεότεροι δισεκατομμυριούχοι στην...

    Πάτρα: Ημερίδα για τη «Διαχείριση πυρόπληκτων ελαιοδέντρων» την Κυριακή 9/11

    Ο Σύλλογος Γεωπόνων Αχαΐας, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου, σε συνεργασία...